Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών – Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών – Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου απέδειξε ξανά πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Είπε την ηλικία της και αναφέρθηκε και στο αν έχει κάνει λίφτινγκ.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, η Γιάννα Αγγελοπούλου μίλησε για τη ζωή της από τα χρόνια του γυμνασίου, όταν, όπως είπε, ήταν «αθωούλα» και «παχουλούλα», από τα φοιτητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάρρευσή της.

«Είμαι 66 ετών, γεννήθηκα 12/12 του 1955, κάτι το οποίο δεν έχω αλλάξει ποτέ σε δηλώσεις μου (…)  Δεν μετράω πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θα βρω να κάνω. Εμένα αυτή ηλικία μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου να έχεις έναν υπολογιστή στον οποίο βάζει μέσα νέα στοιχεία, ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν κι αυτά τα αντίστοιχα στοιχεία», είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Και συνέχισε: «Βέβαια με νοιάζει η εμφάνισή μου, δε φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι έξω στη φύση. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά».

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις και όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί, η Γιάννα Αγγελοπούλου δήλωσε: «Όλες οι γυναίκες επικρίνονται για το πώς κρατούν ζωντανή την εμφάνισή τους, εδώ μπαίνουν στοιχήματα για το εάν κάποια έκανε η δεν έκανε λίφτινγκ. Λοιπόν, εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ. «Το να “κοπείς” γιατί κινδυνεύει η ζωή σου το καταλαβαίνω, αλλά για οποιονδήποτε άλλο λόγο, όχι».

 

«Κατέβηκα στην Αθήνα, παντρεύτηκα, έκανα την Καρολίνα μου, που είναι ένα πολύ απαιτητικό παιδί, σαν τη μαμά της», είπε μιλώντας για την κόρη της και δεν έκρυψε πως είχε κι εκείνη τις τύψεις που έχει κάθε εργαζόμενη μητέρα. «Είχα τύψεις και δεν φεύγει ποτέ αυτό. Και είχαμε μια συμφωνία ώστε μια φορά την εβδομάδα να την παίρνω από το σχολικό και να φάμε μαζί. Την έφερναν και στο γραφείο για δύο ώρες, να παίξει».

 

Αποκαλύπτοντας στιγμές της οικογενειακής της ζωής από την παιδική της ηλικία, έκανε γνωστό: «η μαμά μου ήθελε να είμαι καλή σε όλα, ενώ ο πατέρας μου ήταν ένα φτωχόπαιδο που κατάφερε να σπουδάσει με θυσίες». Για τον πατέρα της, δε, πρόσθεσε: «Μου έλεγε “δεν χρειάζομαι γιο, έχω το Γιαννιό μου”».

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 αποκάλυψε πως όταν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, το 2004, εκείνη κατέρρευσε. «Πήγα διακοπές με τα παιδιά μου στο σπίτι έξω στο βουνό και εκεί κατέρρευσα, μέχρι σημείου να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, να μου κάνουν εξετάσεις, έλεγαν ότι το αίμα μου είναι σαν νερό».

 

«Σερνόμουν, δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο, ήθελα να κάνω γιορτές με τα παιδιά μου, ήταν ακόμα μικρά» συμπλήρωσε, σημειώνοντας τελικά, πως «με ανέλαβαν και με έσωσαν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις