Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου για Λεωνίδα Κακούρη: «Κάτι σοβαρό συνέβη για να αποχωρήσει από τον Βασιλιά Ληρ»

Γιάννης Στάνκογλου για Λεωνίδα Κακούρη: «Κάτι σοβαρό συνέβη για να αποχωρήσει από τον Βασιλιά Ληρ»
Φωτογραφία Αρχείου / NDP

«Ο Λεωνίδας είναι μια χαρά παλικάρι. Κάτι σοβαρό έχει συμβεί για να φύγει από την παράσταση», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου για τον Λεωνίδα Κακούρη, ενώ συνεχίζεται για 2η ημέρα σήμερα (5.1.2023) το μυστήριο γύρω από τον ηθοποιό, μετά και την αποχώρησή του από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βασιλιάς Ληρ».

Μιλώντας στο TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε για τον Λεωνίδα Κακούρη ότι «το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση και κάποιοι άνθρωποι, δε ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα και προφανώς για να φύγει ο Λεωνίδας από μια παράσταση κάτι σοβαρό έχει συμβεί».

Ο Γιάννης Στάνκογλου συμπρωταγωνιστεί με τον Λεωνίδα Κακούρη στη σειρά «Το Ναυάγιο» στο MEGA.

Ωστόσο, τα σενάρια για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από τον «Βασιλιά Ληρ» φουντώνουν. Λάδι στη φωτιά έριξε και το αποκλειστικό βίντεο του tlife.gr, μέσα από το σπίτι του, που ανέβασε ο ίδιος στα social media, αποσύροντάς το λίγη ώρα μετά.

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το περιβάλλον του διαρρέεται ότι βρίσκεται σε αφωνία.

Στο TLive μίλησαν και άλλοι συνάδελφοι του Λεωνίδα Κακούρη. Όλοι τους μιλούν για ένα υπόδειγμα επαγγελματία, αδυνατώντας να εξηγήσουν τι συμβαίνει στον καταξιωμένο καλλιτέχνη και αποχώρησε από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βασιλιάς Ληρ».

«Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον είδα πριν τις γιορτές και ήταν πολύ δοσμένος στο ρόλο που είχε να παίξει και στον Βασιλιά Ληρ αλλά ο Λεωνίδας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πάρα πολύ επαγγελματίας και στο γύρισμα πολύ συγκεντρωμένος, πολύ διαβασμένος και μετά πήγαινε στην πρόβα του όπως κάνουμε όλοι όσοι έχουμε θέατρο.

Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και αυτό που έκανε το έκανε με πολύ αγάπη. Είναι ένας άνθρωπος που ό,τι κάνει το κάνει με πολλή αγάπη και με πολλή φροντίδα και με πολύ μεράκι», δήλωσε η ηθοποιός, Γιολάντα Μπαλαούρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις