Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Γιάννης Βαρδής και Φιλοθέη Μωβ σε κόντρα χωρίς τέλος για τον Αντώνη Βαρδή

Γιάννης Βαρδής και Φιλοθέη Μωβ σε κόντρα χωρίς τέλος για τον Αντώνη Βαρδή

«Δεν θέλω να την ξαναδώ μπροστά μου, την απεχθάνομαι» δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής, με τη Φιλοθέη Μωβ να του απαντά. Δήλωση για όσα ακούγονται έκανε και η πρώην σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, Χριστίνα Μαραγκόζη.

Η Φιλοθέη Μωβ, τελευταία σύζυγός του Αντώνη Βαρδή, είχε δηλώσει ότι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης δεν ήθελε να γίνει η συναυλία. Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιάννη Βαρδή και το ξέσπασμά του πως δεν θέλει να την ξαναδεί.

«Δε θα με ενδιέφερε να δώσω παράταση στο θέμα. Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση», απάντησε η Φιλοθέη Μωβ όταν ρωτήθηκε από το Mega Καλημέρα.

 

Μετά την απάντηση αυτή, ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα όσα έχουν ειπωθεί.

«Ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της να γίνει συναυλία. Ναι όντως υπέγραψε ένα χαρτί, που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Μην τρελαθούμε! Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα.

Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, έχω το ηθικό δικαίωμα και δε μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο, απαγορεύοντάς μου να τραγουδήσω για τον πατέρα μου. Δηλαδή μη φτάσουμε ως εκεί. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα» είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Θεωρώ ότι μπορώ να κάνω ο,τιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έχω σκοπό», είπε και για τη συναυλία που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο, επεσήμανε ότι η Φιλοθέη Μωβ δε μπορεί να την μπλοκάρει.

«Αν πάει να την μπλοκάρει, θα πάμε δικαστικώς. Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι αν θέλει η κυρία, μπορεί να το δοκιμάσει. Εμείς εδώ είμαστε για να απαντήσουμε». 

 

Χριστίνα Μαραγκόζη: Είμαι σχεδόν συνυφασμένη με τον Αντώνη Βαρδή

Το πρωί της Παρασκευής (15.09.2023) με δήλωσή της, θέση στο θέμα πήρε και η Χριστίνα Μαραγκόζη. Όπως ανέφερε, είναι μέρος της ιστορίας του Αντώνη Βαρδή και αυτό δεν μπορεί να το διαγράψει κανείς.

Όλη η δήλωσή της

«Σε μια δύσκολη περίοδο με τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας, όπου οι άνθρωποι χτυπήθηκαν από καταστροφές, ζουν τραγικές στιγμές και έχουν χαθεί ζωές, αναγκάζομαι να πάρω θέση έτσι ώστε να λήξει όλος αυτός ο θόρυβος που έχει προκύψει από τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή και είναι και η τελευταία φορά που θα πω κάτι για αυτό το θέμα.

Όπως γνωρίζετε είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που όλα αυτά τα χρόνια δεν απασχολώ ούτε προκαλώ με την προσωπική μου ζωή, παρά μόνο με την δουλειά μου.

Με αυτήν την επιστολή μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πάνω σε αυτά που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα και με αφορούν.

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πλήττομαι από την απαξιωτική συμπεριφορά εις βάρος μου. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω ουσιαστικά είναι πως όταν απαξιώνετε ένα μέρος της ζωής ενός μεγάλου καλλιτέχνη, αμαυρώνεται η ίδια η μνήμη του έργου του.

Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε υψηλούς τόνους και κατά τον ίδιο επιθετικό, πληγωτικό τρόπο που μου απευθύνθηκε ο Γιάννης.

Ας μιλήσουν τα τραγούδια να μαλακώσουν οι καρδιές…

Η απογοήτευσή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να λειτουργούν με κατανόηση, ανωτερότητα και να κάνουν τον κόσμο πιο τρυφερό από αυτόν που δημιουργήσαμε εμείς με τα τυχόν λάθη, αδυναμίες και παραλήψεις μας.

Οι προσωπικές σχέσεις και κάποιες κακές στιγμές δεν μπορούν να καθορίζουν την καλλιτεχνική μας υπόσταση, ούτε την αγάπη και τον σεβασμό μας για τους ανθρώπους.

Μάλιστα πριν φύγει από την ζωή ο Αντώνης είχαμε και μια ζεστή τηλεφωνική επικοινωνία και δεν υπήρχε ίχνος εμπάθειας.

Το ότι δεν προσκλήθηκα στην συναυλία είναι ειλικρινά δευτερεύουσας σημασίας και καλή επιτυχία σε όσες θα ακολουθήσουν… αυτό δεν μπορεί να μου στερήσει ότι είμαι αναπόσπαστο μέρος των ίδιων των τραγουδιών που θα ακουστούν εκεί.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι εγώ με τον Αντώνη  Βαρδή συμπορευτήκαμε στην ζωή και στα τραγούδια που άφησαν εποχή. Ενώσαμε τις φωνές και τις ψυχές μας.

Είμαι μέρος της ιστορίας του σχεδόν συνυφασμένη μαζί του και την ιστορία δεν μπορεί να την ακυρώσει κανείς.

 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Χριστίνα Μαραγκόζη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις