Lifestyle

Η Sia κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 2 χρόνια γάμου: «Είχαμε αγεφύρωτες διαφορές»

Πρόκειται για το 2ο διαζύγιο της Αυστραλής τραγουδίστριας

Τίτλοι τέλους μπήκαν και επίσημα την Τρίτη (18.03.2025) στον γάμο της τραγουδίστριας Sia με τον σύζυγό της Νταν Μπερνάρντ, μετά από 2 χρόνια γάμου.

Η Sia κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέροντας πως η αιτία διαζυγίου από τον 2ο σύζυγό της είναι οι «αγεφύρωτες διαφορές»

Στην αίτηση διαζυγίου, η Αυστραλή τραγουδίστρια, ζητά τη νομική και φυσική επιμέλεια του 11 μηνών παιδιού τους ενώ παράλληλα έκανε αίτηση στο δικαστήριο να μην επιδικάσει την καταβολή διατροφής στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2022 και ένα χρόνο αργότερα έκανε μια μικρή γαμήλια τελετή ενώπιον 6 καλεσμένων στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, αναφέρει το ΑΡ.

Είναι το δεύτερο διαζύγιο για την υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια η οποία ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Έρικ Άντερς Λανγκ από το 2014 έως το 2017.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella