Lifestyle

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέστρεψε από τη Ρόδο: «Προσεύχομαι για το νησί»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέστρεψε στην Αθήνα από τη Ρόδο. Η γνωστή Influencer είχε βρεθεί στο σμαραγδένιο νησί για διακοπές, κατά τη διάρκεια των σφοδρών πυρκαγιών.

Στο ξενοδοχείο που διέμενε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με τον Χάρη Σιανίδη στη Λαχανιά Ρόδου, φιλοξενήθηκαν δεκάδες άτομα από τις πυρόπληκτες περιοχές.

Με ανάρτηση της στο instagram, η γνωστή Influencer ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι επέστρεψε στην Αθήνα από τη Ρόδο.

«Πίσω στην Αθήνα! Ελπίζω αυτό το πανέμορφο νησί που αφήνω να επανέλθει σύντομα και όλα να αποτελούν παρελθόν! Προσεύχομαι για το νησί», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

panagiotarou

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα