Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Άννα Βίσση ξεσήκωσε 20.000 κόσμο στο Θέατρο Πέτρας: Θα πεθάνω αν σταματήσω να τραγουδάω

Η Άννα Βίσση ξεσήκωσε 20.000 κόσμο στο Θέατρο Πέτρας: Θα πεθάνω αν σταματήσω να τραγουδάω

Μπορεί η συναυλία στη Θεσσαλονίκη να αναβλήθηκε (αλλά ορίστηκε νέα ημερομηνία), αλλά η Άννα Βίσση κατάφερε να εμφανιστεί κανονικά, χθες (12.07.2023) το βράδυ, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Στο πλευρό της, ο Νίκος Καρβέλας.

Η Άννα Βίσση γιορτάζει φέτος 50 χρόνια στη δισκογραφία και το γιορτάζει με συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Από το πλευρό της, σε αυτή τη… γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείπει ο συνθέτης της ζωής της, ο Νίκος Καρβέλας.

20.000 κόσμου απόλαυσε και αποθέωσε την Άννα Βίσση χθες το βράδυ, σε μια συναυλία όπου «πρωταγωνίστησαν» διαχρονικές επιτυχίες.

«Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα τραγουδάω, ούτε με ενδιαφέρει. Ψέματα λέω, με ενδιαφέρει πάρα πολύ, θα σκάσω αν σταματήσω να τραγουδάω, θα πεθάνω. Οπότε, μη με αφήσετε να πεθάνω», είπε στον κόσμο η Άννα Βίσση, με εκείνον να την αποθεώνει! 

Και φυσικά δεν έκρυψε ότι ο Νίκος Καρβέλας είναι “ο ένας” για εκείνη. Το άλλο της μισό. «Εντάξει, φταίω κι εγώ, του έδωσα έμπνευση και μου έγραψε πολύ ωραία τραγούδια». 

Ο Νίκος Καρβέλας με το πιάνο του, βρέθηκε στη σκηνή και μαζί ερμήνευσαν σπουδαίες επιτυχίες τους.

Αποκάλυψε μάλιστα ποιο από τα τραγούδια που έχει γράψει για την Άννα Βίσση είναι το αγαπημένο του!

 

Η συνύπαρξη της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα στην ίδια σκηνή είναι η πρώτη εδώ και 12 χρόνια.

 

 

 

 

Η διαχρονική κι ανεξίτηλη μουσική τους διαδρομή, που ξεκίνησε τη δεκαετία του ‘80, αλλά και η δυνατή τους χημεία, ταξίδεψε το κοινό με τραγούδια – σταθμούς, καθώς και με το ντουέτο «Ξανά», το πρώτο τους μετά από 20 χρόνια, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Panik Gold.

 

H Άννα Βίσση έχει γράψει τη δική της «χρυσή» ιστορία στην ελληνική μουσική. Αποτελεί μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τις 20.000.000 παγκοσμίως, καθώς και μία από τις πιο πολυβραβευμένες, με πάνω από 70 βραβεία για την προσφορά της στη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει 27 ελληνόφωνα studio albums και 1 αγγλόφωνο, 3 live albums, 11 συλλογές, 9 επανακυκλοφοριες albums, 18 digital singles και 4 DVDs, τα οποία έχουν αποσπάσει 37 πλατινένιες και 16 χρυσές διακρίσεις.

Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις όπερες και ένα μιούζικαλ, έχει κάνει αμέτρητες sold out εμφανίσεις, συναυλίες και περιοδείες στην Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο…

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε το επίσημο fan club της τραγουδίστριας, η Άννα Βίσση πρόκειται να δώσει την επετειακή της συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια να ισχύουν κανονικά. Η συναυλία επρόκειτο να γίνει στις 10 Ιουλίου αλλά αναβλήθηκε για σοβαρό τεχνικό πρόβλημα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις