Lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη για την υπόθεση revenge porn: Σε λίγες ημέρες είναι η δίκη, είμαι στρεσαρισμένη και κενή πάλι

«Μακάρι να ήταν εδώ η μαμά μου να κλαίμε αγκαλίτσα», έγραψε ακόμα η γνωστή influencer σε πρόσφατη ανάρτησή της

Σε λίγες ημέρες θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση revenge porn με «πρωταγωνίστρια» την Ιωάννα Τούνη και μάλιστα την Παρασκευή (23.01.2026) θα προβληθεί στην αίθουσα κεκλεισμένων των θυρών το βίντεο.

Η γνωστή influencer είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά λόγω αυτού και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της. Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη εξομολογήθηκε, μέσω ενός story που ανέβασε στο Instagram, ότι της λείπει πολύ η μητέρα της και ευχόταν αυτές τις δύσκολες ώρες να την είχε δίπλα της. 

«Σε λίγες ημέρες είναι η δίκη… Είμαι πολύ στρεσαρισμένη και κενή πάλι…

Μακάρι να ήταν εδώ η μαμά μου να κλαίμε αγκαλίτσα… Αν έχεις την μαμά σου στην ζωή σου, νιώσε λίγο πιο τυχερή σήμερα! Και δώσ’ της μια μεγάλη αγκαλίτσα και φιλί από εμένα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

H ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη
H ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Δεν μπορώ να ξέρω αν ολοκληρωθεί η διαδικασία την Παρασκευή. Πιθανόν να διακόψουμε για άλλη ημερομηνία. Όσον αφορά τις απειλές που έχουμε δεχθεί από άγνωστο, έχει εντοπιστεί ένας αλλοδαπός αλλά θέλουμε περισσότερα στοιχεία», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της ίδιας ημέρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μπλέικ Λάιβλι: «Έχασα 64 εκατ. δολάρια» από τη δικαστική μάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι
Οι δύο πρώην συνεργάτες, ήρθαν σε ρήξη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «It Ends With Us», με την Λάιβλι να κατηγορεί τον Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχληση και δημιουργία τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος
Μπλέικ Λάιβλι