Πέμπτη, 22 Φεβ.
13oC Αθήνα

Η Καλλιστώ Βαρδή «απαντά» στη Χριστίνα Μαραγκόζη: Υπήρξε συζήτηση αλλά δεν ήταν εγκάρδια

Η Καλλιστώ Βαρδή «απαντά» στη Χριστίνα Μαραγκόζη: Υπήρξε συζήτηση αλλά δεν ήταν εγκάρδια

Τη δική της οπτική στα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό μετά τη συναυλία στη μνήμη του πατέρα της, Αντώνη Βαρδή, «κατέθεσε» η κόρη του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη. Η Καλλιστώ Βαρδή απάντησε και στα όσα ανέφερε σε δήλωσή της η Χριστίνα Μαραγκόζη.

Η Φιλοθέη Μωβ άλλαξε σαν άνθρωπος λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής και αμέσως μετά, είπε η Καλλιστώ Βαρδή στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ενώ σχετικά με τα όσα είχε αναφέρει σε δήλωσή της η Χριστίνα Μαραγκόζη, απάντησε τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει η τραγουδίστρια.

«Ήταν ένα όνειρο ζωής για τον πατέρα μου η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Πήρα πολλή χαρά, έγινε κάτι μεγαλοπρεπές, όπως πραγματικά του αξίζει.

Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν πατέρα να πει την έκφραση «ευχή και κατάρα στα παιδιά μου». Αυτό δεν υπάρχει πουθενά, ούτε γραπτά, ούτε προφορικά.

Επίσης, όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή, εγώ, ο αδελφός μου και η σύζυγός του πήγαμε το 2015 στη δισκογραφική του εταιρεία τότε για να διοργανώσουμε συναυλία για εκείνον. Οπότε, ήμασταν και οι τρεις πολύ θετικοί σε αυτό, γιατί ήταν όνειρο ζωής του», περιέγραψε η κόρη του Αντώνη Βαρδή.

«Δεν υπάρχει καλλιτέχνης με 30 χρόνια καριέρας που να μη θέλει μετά τον θάνατό του να γίνει μία συναυλία προς τιμήν του, είτε είναι εν ζωή είτε όχι, και να ακουστούν τα τραγούδια του», συνέχισε η Καλλιστώ Βαρδή.

Για τις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ και την κόντρα με τον αδερφό της, Γιάννη, η Καλλιστώ Βαρδή είπε: «Ο χαρακτήρας της Φιλοθέης Μωβ άλλαξε ριζικά λίγο πριν φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή και αμέσως μετά τον θάνατό του. Είχε μία τρομακτική άρνηση, όταν εκείνος ήταν πολύ βαριά άρρωστος με πνευμονία, να τον πάμε σε νοσοκομείο.

(Η Φιλοθέη Μωβ) έγινε ένας άλλος άνθρωπος, ίσως έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Θεωρώ ότι εγώ και ο αδελφός μου είμαστε πολύ τίμιοι απέναντί της, παρότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι όπως τα ήθελε ο πατέρας μου. Παρ’ όλα αυτά, επειδή τη θεωρούσαμε δικό μας άνθρωπο, ο αδελφός μου υπέγραψε για τον πολιτικό τους γάμο, σε μία φάση που ο πατέρας μου δεν ήταν σε θέση να πάρει ο ίδιος αποφάσεις για τη ζωή του».

Κλείνοντας, η Καλλιστώ Βαρδή θέλησε να απαντήσει στη Χριστίνα Μαραγκόζη και στα όσα είχε αναφέρει σε δήλωσή της, σχετικά με την επιλογή να μην καλεστεί στην τιμητική συναυλία στη μνήμη του πατέρα της.

«Ο πατέρας μου με την κυρία Μαραγκόζη δεν μιλούσαν για πάρα πολλά χρόνια για δικούς τους λόγους. Οπότε, το 2016 που πήγε να γίνει μία ακόμα συναυλία, δεν είχε τη διάθεση να την καλέσει. Εγώ και ο αδελφός μου πολύ απλά ακολουθήσαμε τα θέλω του.

 

Επειδή προς το τέλος του μπαμπά μου ήμασταν κάθε μέρα μαζί και η κυρία Μαραγκόζη δήλωσε ότι τότε έκαναν μία πολύ εγκάρδια συζήτηση, θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι υπήρξε συζήτηση αλλά δεν ήταν εγκάρδια, το αντίθετο. Ήταν άλλος ένας λόγος που δεν ήθελε να της ξαναμιλήσει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις