Lifestyle

Η Μαρίνα Πατούλη για τα ομόφυλα ζευγάρια – Τι απάντησε για τα σενάρια έξωσης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία απειλείται με έξωση απάντησε πρώτη φορά η Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια πήρε θέση και για το ζήτημα των ημερών, τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε το νομοσχέδιο για τον γάμο, αλλά και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είμαι από τη φύση μου παραδοσιακός άνθρωπος, προέρχομαι από μία συντηρητική οικογένεια. Θεωρώ όμως πως οι εποχές και οι κοινωνίες εξελίσσονται. Είμαι θετική στις επιλογές ενός ζευγαριού ομοφυλοφίλων να ολοκληρώσει τη σχέση αυτή με έναν γάμο. Στο θέμα της τεκνοθεσίας προβληματίζομαι πολύ, γιατί γνωρίζω πως σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως η υιοθεσία παιδιών υπάρχουν ήδη προβλήματα», τόνισε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να της κάνουν έξωση, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε:

«Το διάβασα και εγώ η αλήθεια είναι. Δεν ξέρω, ανησυχούν τα μέσα ενημέρωσης μήπως δεν έχω στέγη να μείνω; Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, δόξα τω Θεώ. Αν ήμουν μία απλή γυναίκα της καθημερινότητας θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση για την αύξηση του ενοικίου; Μπορώ να ανταπεξέλθω και είμαι καλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει το σαφάρι στην Κένυα: Οι εντυπωσιακές αναρτήσεις από το ταξίδι στην Αφρική
Στις φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνει όλα τα άγρια ζώα που είδε από κοντά, ενώ απόλαυσε την ανατολή τα ξημερώματα έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη
Ιωάννα Τούνη 6
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ο Νίκος Καρβέλας θα έπρεπε να δείξει κατανόηση, η συναυλία της Άννας Βίσση ήταν επιβεβαίωση και για τους δύο
«Η Άννα Βίσση έκανε μία συναυλία επιπέδου εξωτερικού με τιμές επιπέδου εσωτερικού», πρόσθεσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός στο «Live News»
Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση
5