Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Οκτάβια Σπένσερ ζει μαζί με ένα φάντασμα: «Με στοιχειώνει και με προστατεύει»

Η Οκτάβια Σπένσερ ζει μαζί με ένα φάντασμα: «Με στοιχειώνει και με προστατεύει»
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Οκτάβια Σπένσερ, αποκάλυψε πως το φάντασμα ενός παλιού σταρ του Χόλιγουντ «στοιχειώνει» το σπίτι που μένει. Η ηθοποιός υποστήριξε πως το φάντασμα την στοιχειώνει αλλά δεν την «κυνηγά».

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο «Ellen DeGeneres Show», η ηθοποιός είπε ότι «μεγάλωσα παρακολουθώντας Γουέστερν, και αγόρασα αυτό το σπίτι, που ανήκε σε έναν τύπο που έκανε Γουέστερν. Το φάντασμά του μπορεί να με στοιχειώνει, αλλά δεν με κυνηγά. Έχουμε τα όριά μας» είπε η Σπένσερ λέγοντας πως δεν γνωρίζει την ταυτότητά του.

«Το αγαπώ γιατί κατά κάποιο τρόπο ξεκαθαρίζει τους κακούς ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Τους διώχνει», είπε η ηθοποιός για το φάντασμα με το οποίο συγκατοικεί και την προστατεύει.

«Αν κάποιος δεν θέλει να ξαναέρθει στο σπίτι μου, ξέρω ότι δεν ανήκει σ’ αυτό. Αν όμως ένα άτομο μου πει: “Ω, το σπίτι σου είναι τόσο φιλόξενο. Είναι τόσο υπέροχο”, τότε ξέρω», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η Έλεν ρώτησε αν η ηθοποιός έχει ζήσει τρομακτικά περιστατικά στο σπίτι.

«Όταν φεύγω για πολύ καιρό είναι κάπως σκοτεινό» αστειεύτηκε η Σπένσερ. «Οι πόρτες κλείνουν, τα φώτα σβήνουν από μόνα τους» είπε.

Η Σπένσερ αγόρασε το σπίτι της στη λίμνη Τολούκα το 2013. Το ισπανικού στιλ σπίτι χτίστηκε το 1927.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις