Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η Σίντι Κρόφορντ κατηγορεί την Όπρα Γουίνφρεϊ: «Ήμουν 20 ετών και με αντιμετώπισε σαν αντικείμενο»

Η Σίντι Κρόφορντ κατηγορεί την Όπρα Γουίνφρεϊ: «Ήμουν 20 ετών και με αντιμετώπισε σαν αντικείμενο»
ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Σίντι Κρόφορντ κατακεραυνώνει την Όπρα Γουίνφρεϊ. Η 57χρονη πρώην supermodel υποστηρίζει ότι η διάσημη παρουσιάστρια τής φέρθηκε σαν «αντικείμενο», απαιτώντας να δείξει το σώμα της στην κάμερα σε ηλικία 20 ετών.

Η Σίντι Κρόφορντ που έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πριν από 37 χρόνια στο «The Oprah Winfrey Show» της Όπρα Γουίνφρεϊ, θυμάται και ξεσπάει: 

«Ήμουν σαν ένα παιδί και μου ζήτησε να δείξω το σώμα μου στην τηλεόραση»

Το άλλοτε supermodel και σήμερα μητέρα δύο παιδιών, εξαπέλυσε επίθεση στην Όπρα Γουίνφρεϊ στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της Apple TV+ «The Super Models», όπου εμφανίζεται με τις άλλες διάσημες καλλονές της πασαρέλας, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον.

Στο απόσπασμα που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ, η Όπρα ακούγεται να παρουσιάζει την τότε 20χρονη Σίντι να λέει: «Είχες πάντα αυτό το σώμα; Σήκω για λίγο. Αυτό είναι που αποκαλώ ΣΩΜΑ»!

Δείτε το βίντεο από σχετική ανάρτηση στο X (Twitter):

 

Η νεαρή καλλονή, γράφει η Daily Mail, έκανε το 1986 την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο The Oprah Winfrey Show μαζί με τον μάνατζέρ της, τον John Casablancas και σύμφωνα με τα λεγόμενά της 37 χρόνια αργότερα, η οικοδέσποινα της συμπεριφέρθηκε σαν αντικείμενο.

Η τότε 20χρονη Σίντι αντέδρασε χαμογελώντας νευρικά, καθώς σηκώθηκε και επέτρεψε στο κοινό που βρισκόταν στο στούντιο – και στους τηλεθεατές – να… ρίξουν μια ματιά στο «αγαλματένιο» της κορμί.

Αναλογιζόμενη το πώς ένιωθε εκείνη τη στιγμή, παραδέχτηκε: «Ήμουν σαν ένα παιδί, να με βλέπουν και να μην με ακούνε…».

«Ήμουν 20 ετών, είχα παρατήσει το κολέγιο για να κάνω το μοντέλο στο Σικάγο και ήταν υπέροχα. Έβγαζα 1.000 δολάρια την ημέρα», είπε στη σειρά ντοκιμαντέρ της Apple TV+ «The Super Models», για το ξεκίνημά της στη βιομηχανία της μόδας όπου έμελλε να κυριαρχήσει.

Το «Super Models» είναι διαθέσιμο στο Apple TV+ από σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ: 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις