Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΗΠΑ: Ο Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ πήγε με λεωφορείο και μετρό στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ

ΗΠΑ: Ο Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ πήγε με λεωφορείο και μετρό στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ, πήγε στην τελετή των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ όχι με κάποια πανάκριβη λιμουζίνα, όπως όλοι οι διάσημοι προσκεκλημένοι στην τελετή, αλλά με λεωφορείο και μετρό!

Ο 73χρονος ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στις ΗΠΑ πήγε στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες μαζί με την κόρη του με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και δη με το λεωφορείο και το μετρό.

Η απόφασή του είχε… αιτία, ενώ αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δεν πήγε με αυτοκίνητο στην τελετή των Όσκαρ.

Ο ηθοποιός είναι από τους πιο γνωστούς ακτιβιστές στις ΗΠΑ και μάχεται για την προστασία του περιβάλλοντος από τη δεκαετία του ’70. Ο Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ αποφεύγει να πηγαίνει στην τελετή απονομής των Όσκαρ με αυτοκίνητο εδώ και αρκετά χρόνια.

Το βίντεο από το ταξίδι με το μετρό

Φέτος, τον ηθοποιό συνόδευσε η κόρη του Χέιντεν, η οποία κατέγραψε το ταξίδι των δύο στο Λος Άντζελες στην τελετή απονομής με βίντεο στο TikTok.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο 73χρονος ηθοποιός να παίρνει το λεωφορείο προς το σταθμό του μετρό, μετά να βγαίνει από τον συρμό και να περπατά την υπόλοιπη διαδρομή προς το Dolby Theatre.

https://twitter.com/ComrieQuinn/status/1635951952772169729?s=20

Πατέρας και κόρη έχουν δεσμευθεί να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς επτά μέρες την εβδομάδα.

Ο Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να μειώσει το αποτύπωμά του άνθρακα. Ο ηθοποιός έχει υιοθετήσει βίγκαν τρόπο ζωής, χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για την τροφοδοσία με ενέργεια του σπιτιού του, είναι υποστηρικτής των ηλεκτρικών οχημάτων και έχει παρακολουθήσει πολλές τελετές βραβείων Όσκαρ πηγαίνοντας με εναλλακτικά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το 2015, μετέβη με το ποδήλατό του στην εκδήλωση υπό βροχή φορώντας σμόκιν. Πέντε χρόνια αργότερα πήγε στην τελετή με ηλεκτρικό όχημα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις