Lifestyle

Κατέφθασαν οι πρώτοι VIP στον γάμο των Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ: Ανάμεσά τους Κιμ Καρντάσιαν και Όπρα Γουίνφρεϊ

Σε λίγες ώρες το ζευγάρι παντρεύεται στη Βενετία - Το συνολικό κόστος υπολογίζεται 46-56 εκατ. δολάρια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατέφθασαν οι πρώτοι καλεσμένοι για τον γάμο του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ, με την Όπρα Γουίνφρεϊ, μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν και άλλες διάσημες προσωπικότητες να βρίσκονται ήδη στη Βενετία για το γαμήλιο πάρτι.

Ανάμεσα στα πρώτα πρόσωπα που έφτασαν για τον λαμπερό γάμο του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ στη Βενετία είναι ο Έλτον Τζον, η Lady Gaga, η Ιβάνκα Τραμπ, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ και τα παιδιά τους, καθώς και η σχεδιάστρια μόδας Ντάιαν φον Φίρστενμπεργκ μαζί με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Τομ Μπρέιντι, η Κρις Τζένερ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κλόε Καρντάσιαν, ο Ορλάντο Μπλουμ.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των ονομάτων στη λίστα των καλεσμένων που αναμένεται να βρεθούν στον γάμο είναι και ο Μικ Τζάγκερ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αλλά και άλλοι. 

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας
Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας / REUTERS / Manuel Silvestri
Κλόε Καρντάσιαν
Κλόε Καρντάσιαν / REUTERS/Manuel Silvestri
Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν / REUTERS / Manuel Silvestri
Κιμ Καρντάσιαν
Με σέξι εμφάνιση η Κιμ Καρντάσιαν / REUTERS /Manuel Silvestri
Κιμ Καρντάσιαν Κρις Τζένερ
Κιμ Καρντάσιαν Κρις Τζένερ / REUTERS / Manuel Silvestri

Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του και το ζευγάρι. Ο 61χρονος ιδρυτής της Amazon και η 55χρονη μέλλουσα σύζυγός του αποβιβάστηκαν με σκάφος στο πολυτελές ξενοδοχείο Aman, όπου θα διαμείνουν κατά τη διάρκεια των τριήμερων γαμήλιων εορτασμών.

Μεταφέρθηκαν με θαλάσσιο ταξί στην ιδιωτική προβλήτα του ξενοδοχείου και εκεί υποδέχθηκαν περίπου 50 από τους πιο στενούς φίλους και συγγενείς τους.

Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ
Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ / REUTERS / Manuel Silvestri
Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ στην Βενετία
Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ στην Βενετία REUTERS/Yara Nardi
Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ μέσα στους αφρούς
Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ μέσα στους αφρούς

Η Βενετία τις επόμενες ώρες θα κατακλύζεται από τους καλεσμένους του γάμου με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Στα αεροδρόμια της περιοχής αναμένεται να προσγειωθούν 90 ιδιωτικά τζετ με ανθρώπους της πολιτικής, του θεάματος, αλλά και πολλούς επιχειρηματίες. Το συνολικό κόστος υπολογίζεται μεταξύ 46-56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σήμερα Πέμπτη (26.06.2025) θα ξεκινήσουν εκδηλώσεις του γάμου στους χώρους της μεσαιωνικής εκκλησίας Madonna dell’Orto στην περιοχή Καναρέτζο. Οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς ο δήμος της Βενετίας έχει εκδώσει απόφαση για τον αποκλεισμό της περιοχής, με στόχο να προστατεύσει τους καλεσμένους από τις διαμαρτυρίες ακτιβιστών.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από σήμερα, με την τελετή του γάμου να τελείται την Παρασκευή στη βασιλική του Σαν Τζόρτζιο Ματζόρε και το μεγάλο πάρτι να προγραμματίζεται για το Σάββατο.

Τα δωμάτια σε πέντε από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης έχουν εξαντληθεί για τους απλούς τουρίστες, καθώς αναμένεται να φιλοξενήσουν περίπου 200-250 καλεσμένους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Apon για την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη: «Έζησα τη στιγμή με απόλυτη ηρεμία και σεβασμό, καλό ταξίδι στην αγκαλιά του Χριστού»
Ο Apon, ο καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκε για τελευταία φορά επί σκηνής ο Γιώργος Μαζωνάκης, ήταν μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν στο ύστατο χαίρε
ΑΡΟΝ
Κατερίνα Λιόλιου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για την αγρυπνία στον Γιώργο Μαζωνάκη – «Μας έχεις κάνει κομμάτια, αντίο»!
Πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε βρεθεί με φιλικά του πρόσωπα στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανιζόταν τότε η Κατερίνα Λιόλιου
Κατερίνα Λιόλιου
Η νικήτρια της Eurovision, Dara είπε «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη: «Το Gucci φόρεμα ήταν το τραγούδι της παιδικής μου ηλικίας»
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο story της ένα κομμάτι από την τεράστια επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη «Gucci Φόρεμα», και ανέφερε ότι πρόκειται για το τραγούδι της παιδικής της ηλικίας
DARA
«Λύγισε» ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έφυγε από κοντά μας ένα παλικάρι που αγαπούσαν όλοι οι Έλληνες»
Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε κι εκείνος στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας για το τελευταίο χειροκρότημα στο «παιδί της νύχτας» από τη Νίκαια που «μπήκε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων και εκεί θα μείνει για πάντα
Θέμης Αδαμαντίδης
Προκλητική ανάρτηση από την Αφροδίτη Μάνου για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα κι αυτόν και τη δουλειά του»
«Το λαϊκό προσκύνημα στον νεκρό Μαζωνάκη είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των ονείρων μιας γενιάς καλλιτεχνών, που αλλιώς τα φανταστήκαμε», σχολίασε ακόμη η Αφροδίτη Μάνου
Αφροδίτη Μάνου 52
Ξαφνιάζει η Έλεν Μίρεν: Αποφεύγω τους γιατρούς και προτιμώ για ιατρικές συμβουλές την Τεχνητή Νοημοσύνη
Το 2024 παραλαμβάνοντας κάποιο βραβείο, η 81χρονη καλλιτέχνης είχε σκίσει το κείμενο της ομιλίας που της είχαν δώσει οι διοργανωτές όταν κατάλαβε πως ήταν γραμμένη από ΑΙ
Έλεν Μίρεν