Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάτια Δανδουλάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις καταγγελίες – «Τα θύματα είναι ήρωες»

Κάτια Δανδουλάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις καταγγελίες – «Τα θύματα είναι ήρωες»

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι, σύμφωνα με τις καταγγελίες σε βάρος γνωστού ηθοποιού, ήταν η θιασάρχης που τον απέλυσε ύστερα από καταγγελία για παρενόχληση γυναίκας ηθοποιού. Στην πρώτη της αντίδραση, τονίζει πως ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής.

Η Κάτια Δανδουλάκη έστειλε ιδιόχειρη δήλωση στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου τονίζει πως τα θύματα είναι ήρωες και σε εκείνα και τους δικηγόρους τους ανήκει τώρα ο λόγος.

Click4more Οι επόμενες κινήσεις Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη που κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό

«Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μιλούν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία.

Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι οι ήρωες μιας επιβεβλημένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ΙΕΡΗ» τονίζει η Κάτια Δανδουλάκη στην επιστολή της.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγα χρόνια, η Κάτια Δανδουλάκη, όταν έμαθε την καταγγελία ηθοποιού για παρενόχληση, διέκοψε τη συνεργασία της με τον γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις