Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν και Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «μικροσκόπιο» του FBI για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς

Κιμ Καρντάσιαν και Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «μικροσκόπιο» του FBI για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς

Το κατώφλι του FBΙ έχουν περάσει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κιμ Καρντάσιαν, καθώς και οι δυο τους έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για τις διασυνδέσεις τους με τον Μαλαισιανό χρηματιστή Τζο Λόου. Αυτό υποστηρίζουν πλήθος αμερικανικών ΜΜΕ, ενώ έρχονται στο φως της δημοσιότητας έγγραφα που αφορούν την υπόθεση από το… 2018!

Η είδηση ότι ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν εξετάζονται από το FBΙ, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο των social media. Και αυτό που τους οδήγησε στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη Guardian, ήταν διασυνδέσεις τους με τον Τζο Λόου, τον χρηματιστή από την Μαλαισία που καταζητείται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στον κόσμο.

Το Bloomberg αποκάλυψε προηγουμένως, άγνωστες λεπτομέρειες από έγγραφα του FBI, στα οποία αναφέρεται ότι ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε ανακριθεί το 2018 για τη σχέση του με τον καταζητούμενο Τζο Λόου σε μία υπόθεση ξεπλύματος χρήματος άνω των 4,5 δισ. δολαρίων που αποσπάστηκε από το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Μαλαισίας.

Στο δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρεται ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο γνώρισε τον Τζο Λόου σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το 2010 και στη συνέχεια ανέπτυξαν στενή σχέση. Οι δύο άνδρες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είχαν μπει σε συζητήσεις για πιθανή επένδυση ύψους 1 δισ. δολαρίων στην παραγωγή περισσότερων κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και για ένα θεματικό πάρκο της Warner Bros. στην Ασία. Είχαν μάλιστα τέτοια οικειότητα, που είχαν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου.

 


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο καταζητούμενος είχε χρηματοδοτήσει την υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Ντι Κάπριο, ενώ ο ίδιος είχε κάνει στον ηθοποιό αρκετά πολυτελή δώρα. Σε δημοσίευμα τους οι New York Times ανέφεραν το 2018, ότι ο ηθοποιός είχε επιστρέψει τα δώρα μετά από έρευνες.

Δημοσίευμα του Bloomberg αποκάλυψε επίσης πως το FBI είχε συνομιλήσει και με την Κιμ Καρντάσιαν σχετικά με τη σχέση της με τον Τζο Λόου. Ανάμεσα σε όσα κλήθηκε να απαντήσει η διάσημη τηλεπερσόνα, μίλησε και για τη συνάντησή της με τον χρηματιστή και τα πάρτι στο Λας Βέγκας. 

Ο Τζο Λόου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να έδωσε χρήματα στον στον τότε αρραβωνιαστικό της Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Χάμφρις, 100.000 δολάρια ΗΠΑ. Ανάμεσα σε όσα είπε η Κιμ Καρντάσιαν, ανέφερε ότι  κατά το παρελθόν είχε παίξει στο καζίνο με χρήματα που της έδωσε ο Τζο Λόου. 

Με πληροφορίες από Guardian, Bloomberg, New York Times

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις