Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν: Οργή για τις δηλώσεις της – «Σηκώστε τον κ@λο σας και δουλέψτε»

Κιμ Καρντάσιαν: Οργή για τις δηλώσεις της – «Σηκώστε τον κ@λο σας και δουλέψτε»

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η Κιμ Καρντάσιαν με τις νέες της δηλώσεις στο περιοδικό Variety, λέγοντας ως επιχειρηματική συμβουλή στις γυναίκες ότι «σηκώστε τον κ@λο σας και δουλέψτε» και πρόσθεσε ότι «φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να δουλέψει αυτές τις μέρες».

Η Κιμ Καρντάσιαν, μαζί με τις αδερφές της και τη μητέρα τους, Κρις Τζένερ, μίλησαν στο Variety, για το νέο τηλεοπτικό τους ριάλιτι, «The Kardashians», και η ίδια θέλησε να δώσει μια επιχειρηματική συμβουλή στις γυναίκες, η οποία θεωρήθηκε ότι ήταν… φάουλ από τη διάσημη τηλεπερσόνα και έτσι, ξέσπασαν αντιδράσεις.

«Έχω τις καλύτερες συμβουλές για τις γυναίκες και τις επιχειρήσεις. Σηκώστε τον κ@λο σας», είπε η Κιμ Καρντάσιαν και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Μάλιστα, συνέχισε, λέγοντας: «Πρέπει να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν», και έλαβε σωρεία αρνητικών σχολίων.

Οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στο γεγονός, ότι η Κιμ Καρντάσιαν προέρχεται από πλούσια οικογένεια και δεν μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις, όπως μια γυναίκα στα social media που είπε «έχει δουλειά πηγαίνοντας στο σχολείο, κερδίζοντας πτυχίο, ξεκινώντας από χαμηλά για να γίνει μια επιτυχημένη γυναίκα επιχειρηματίας; Ή μήπως γεννήθηκε με ένα χρυσό κουτάλι στο στόμα της και χρησιμοποίησε το οικογενειακό της όνομα για να πετύχει»;.

«Αυτό το θράσος κάποιων, που χρησιμοποίησαν τα χρήματα και τη διασημότητα του μπαμπά και της μαμάς για να δημιουργήσουν μια επιχείρηση. Και μετά τόλμησε να κρίνει τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει δέκα φορές πιο σκληρά για δέκα φορές λιγότερα αγαθά», έγραψε μια άλλη.

Η ακτιβίστρια Τζαμίλα Τζαμίλ, είχε μια από τις πιο έντονες αντιδράσεις, καθώς έγραψε μέσω Twitter:

https://twitter.com/jameelajamil/status/1501630278460051456

«Νομίζω ότι όταν έχεις μεγαλώσει στο Μπέβερλι Χιλς με σούπερ επιτυχημένους γονείς σε ένα αρχοντικό… κανείς δεν χρειάζεται να ακούσει τις σκέψεις σου για την εργασιακή ηθική».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις