Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν, Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ και Boygenius ανακηρύχθηκαν από το GQ «Άνδρες της Χρονιάς 2023»

Κιμ Καρντάσιαν, Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ και Boygenius ανακηρύχθηκαν από το GQ «Άνδρες της Χρονιάς 2023»
Reuters

Η Κιμ Καρντάσιαν (!), ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ και το συγκρότημα Boygenius τιμήθηκαν από το GQ με βραβεία «Άνδρες της Χρονιάς 2023».

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, το συγκρότημα Boygenius, αλλά και η Κιμ Καρντάσιαν ήταν ανάμεσα στους βραβευθέντες Άνδρες της Χρονιάς (Men of the Year) 2023 από το περιοδικό GQ σε τελετή που διοργανώθηκε στο Λονδίνο.

Αστέρες του κινηματογράφου, της μουσικής, της μόδας και του αθλητισμού συγκεντρώθηκαν στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου για να κάνουν πρόποση σε όσους τιμήθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων GQ Men of the Year για το 2023.

Οι καλεσμένοι στο δείπνο, που διοργάνωσε το περιοδικό ανδρικής μόδας και στυλ, γιόρτασαν τα επιτεύγματα των ηθοποιών Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, Άντριου Σκοτ και του μουσικού τρίο Boygenius που φωτογραφήθηκαν για εξώφυλλά του GQ.

Το αμερικανικό indie rock συγκρότημα Boygenius (κάτω φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ), αποτελούμενο από τις τραγουδίστριες – τραγουδοποιούς, Φίμπι Μπρίτζες, Λούσι Ντάκους και Τζούλιεν Μπέικερ ταξίδεψαν στο Λονδίνο λίγες μέρες αφότου έλαβε έξι υποψηφιότητες για Grammy, μεταξύ άλλων, στην κατηγορία Άλμπουμ της Χρονιάς για το ντεμπούτο άλμπουμ τους «The Record».

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ (πάνω φωτογραφία – ΑΠΕ ΜΠΕ), ο οποίος πρόσφατα παρέστη στην πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας «The Iron Claw» για τον αθλητή της επαγγελματικής πάλης Κέβιν φον Έριχ στο Ντάλας δήλωσε ότι άρχισε να συνηθίζει τα βραβεία.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν, επίσης, η σκηνοθέτης, Μόλι Μάνιγκ Γουόκερ, ο μουσικός, Τζακ Αντόνοφ και η Αγγλίδα αθλήτρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, Μέρι Ερπς.

Η Κιμ Καρντάσιαν (πάνω φωτογραφία – Reuters) κατέρριψε τα στερεότυπα και ήταν κι εκείνη μεταξύ εκείνων που τιμήθηκαν με βραβεία «Άνδρες της Χρονιάς» του GQ. Η πρωταγωνίστρια τηλεοπτικού reality show και ιδρύτρια της εταιρείας Skims τιμήθηκε με τον τίτλο του «Μεγιστάνα της Χρονιάς» για την επιχειρηματική της δεινότητα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις