Site icon NewsIT
11:07 | 29.06.25

ΛΕΞ και Χάρις Αλεξίου ερμηνεύουν το «Φύγε» στη συναυλία του ράπερ στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 60.000 θεατές

Η Χάρις Αλεξίου και ο Λεξ στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Η Χάρις Αλεξίου και ο Λεξ στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Newsit Newsroom

Ανεπανάληπτες εικόνες στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της συναυλίας του ΛΕΞ, με την Χάρις Αλεξίου να εμφανίζεται μαζί του επί σκηνής

ΛΕΞ και Χάρις Αλεξίου συναντήθηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία του ράπερ, το Σάββατο 28 Ιουνίου. 60.000 άτομα αποθέωσαν τους δύο καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα – μέρα και ο κόσμος έδειχνε να το απολαμβάνει. Η παραγωγή για να ικανοποιήσει ακόμα και εκείνους που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν μία θέση κάτω από την σκηνή, έχει στήσει 4 γιγαντοοθόνες.

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε απρόσμενα στη σκηνή που είχε στηθεί για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ, προσφέροντας μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς και αφήνοντας το κοινό άφωνο με την ερμηνεία της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια τραγούδησε ζωντανά, για πρώτη φορά, το κομμάτι «Φύγε», τη συγκλονιστική συνεργασία της με τον ΛΕΞ από το άλμπουμ Reworks που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023. 

Ήταν η στιγμή που τα κινητά τηλέφωνα στο ΟΑΚΑ πήραν «φωτιά» με μια σειρά από βίντεο να ανεβαίνουν ταχύτατα στα social media. Η χημεία των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής ήταν καθηλωτική.

«Καλησπέρα, Αθήνα. Αλέξη, σε ευχαριστώ για το “κυρία Χαρούλα”», είπε με συγκίνηση η Χάρις Αλεξίου, με το κοινό στο ΟΑΚΑ, να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Η ίδια, αν και έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις εδώ και χρόνια, απέδειξε για ακόμη μία φορά πως η φωνή της παραμένει ίδια, όπως τότε που μεσουρανούσε στην ελληνική δισκογραφία.

Με ένα κατακόκκινο outfit, η Χάρις Αλεξίου καθήλωσε τους χιλιάδες κόσμου που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ και αποθεώθηκε. Ο ΛΕΞ βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της.

@harisalexioulive η Χάρις Αλεξίου στη συναυλία του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ 28.06.25 #harisalexiou #lex #oaka ♬ Silenzio – serieturcheanna
@sorrymadre_shop ΛΕΞ – Αλεξίου ΟΑΚΑ | ΑΘΗΝΑ 2025 #λεξ #oaka #athens #greece #hiphop #rap #lex #harisalexiou #lexlive ♬ original sound – sorrymadre_shop

Ο ΛΕΞ, γνωστός για την αμεσότητα των στίχων του, υποδέχτηκε την σπουδαία ερμηνεύτρια στη σκηνή, χαρίζοντας στο κοινό μία ιστορική μουσική συνάντηση.

@__dimitriss.___ Χάρις Αλεξίου & ΛΕΞ 28/6/2025 #xarisalexiou #lex #oaka #fypシ゚ #fyp #fy ♬ original sound – Dimitris

Για να απολαύσει ο καθένας τον ΛΕΞ χωρίς καμία δυσκολία, στο ΟΑΚΑ στήθηκε και ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα για ΑμεΑ. Κατά τη διάρκεια της προπώλησης προκλήθηκε διαδικτυακή ουρά καθώς σχεδόν 50.000 άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά για να κλείσουν ένα εισιτήριο.

Οι τυχεροί που κατάφεραν να κλείσουν το «χρυσό» εισιτήριο κατάφεραν να βγάλουν sold out την συναυλία σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε. Όσοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν εισιτήριο, είχαν μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς ο ΛΕΞ θα δώσει ακόμη μία μοναδική συναυλία απόψε (29-06-2025).

Στις εικόνες του πρακτορείου NDP παίρνουμε μια γεύση από το κλίμα στη συναυλία, με τα καπνογόνα να δημιουργούν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Δεκάδες καπνογόνα έχουν δημιουργήσει μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ
Εικόνα κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
Ο ράπερ ερμηνεύει τραγούδια του μπροστά σε 60.000 θεατές
Τα καπνογόνα έκαναν για ώρα τη νύχτα – μέρα στο ΟΑΚΑ
Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας
Ο ΛΕΞ επί σκηνής στο ΟΑΚΑ
Θαυμαστές του ΛΕΞ καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα

Ο Αλέξης Λανάρας, κατά κόσμον ΛΕΞ, δεν μοιάζει με κανέναν άλλο καλλιτέχνη της γενιάς του. Ίσως επειδή δεν προσπάθησε να μοιάσει. Δεν τον είδαμε ποτέ σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις και δεν τον ακούσαμε σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κι όμως, χωρίς managers, χορηγούς ή τηλεοπτικά πλασαρίσματα, κατάφερε κάτι που ελάχιστοι μπορούν να διεκδικήσουν: να γεμίσει το ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιουνίου, ενώ και η νύχτα της Κυριακής δεν αναμένεται να έχει σημαντική διαφορά.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version