Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Χουβαρδά μετά την αιφνίδια αποχώρηση του ηθοποιού από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Χουβαρδά μετά την αιφνίδια αποχώρηση του ηθοποιού από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Χουβαρδά, σκηνοθέτη της παράστασης “Ο Βασιλιάς Ληρ”, για την ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη μεταδόθηκε από το Happy Day και από τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει δώσει ακόμα καμία απάντηση σχετικά με το πολυσυζητημένο θέμα της αποχώρησής του, ενώ και ο Γιάννης Χουβαρδάς δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες.

«Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σας μήνυμα» ανέφερε αρχικά ο γνωστός σκηνοθέτης.

Και συνέχισε: «Δεν έχω όμως να προσθέσω τίποτε ή να πω κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση» ήταν τα λόγια του Γιάννη Χουβαρδά, ο οποίος δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω για το τι συνέβη.

 

Η είδηση πως ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τον γνωστό ηθοποιό θα αντικαταστήσει ο Γιάννης Νταλιάνης. 

Το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε την απόφαση του πρωταγωνιστή να αποχωρήσει κάνοντας λόγο για προσωπικούς λόγους. 

Ο ίδιος ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό, αλλά προκάλεσε ανησυχία όταν, την ημέρα που έγινε γνωστό ότι αποχωρεί από την παράσταση, ανέβασε (και σχεδόν αμέσως κατέβασε) ένα βίντεο από το σπίτι του που ήταν ανάστατο. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις