Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Μαρίνα Ασλάνογλου: Είχα πολύ κακή εγκυμοσύνη, έπαιζα μέχρι 5 μηνών έγκυος

Μαρίνα Ασλάνογλου: Είχα πολύ κακή εγκυμοσύνη, έπαιζα μέχρι 5 μηνών έγκυος

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ό,τι κοιμάσαι» και την καριέρα της.

«Όταν με πήρε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το ‘Κάνε ότι κοιμάσαι’ ενθουσιάστηκα και ας μου είχε πει ότι πεθαίνω από το 1ο επεισόδιο. Είπα το ‘ναι’ μετά από 14 χρόνια.

Έχει ακουστεί ότι η σειρά θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν, φαντάζομαι θα χαρεί ο κόσμος. Θα κάνω guest εμφάνιση σε αστυνομική κωμωδία με τον Νίκο Κουρή και την Σμαράγδα Καρύδη, η οποία θα προβληθεί τον Μάρτιο».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου αποκάλυψε τη συμμετοχή της σε σειρά στην αγγλική τηλεόραση. «Έπαιξα στην αγγλική τηλεόραση στο ‘Durrey’s’. Η εμπειρία ήταν τρομερή, όλα ήταν professional. Έπρεπε να έρθει το αυτοκίνητο να με πάρει στις 07.00 και όταν πήγαινε 07:03 με έπαιρναν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι το αυτοκίνητο θα καθυστερήσει».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τις προσπάθειες να γίνει μητέρα, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Τα δύο πρώτα τηλεφωνήματα για την εξωσωματική ήταν τα χειρότερα της ζωής μου.

Όταν την τρίτη φορά μου είπαν ότι είμαι έγκυος, ήμουν ανέκφραστη, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Ο άντρας μου με τον κολλητό μου φώναζαν κι εγώ προσπαθούσα να ακούσω τον γιατρό που μου έλεγε ότι δεν μπορώ να πάρω κάτι ως δεδομένο και πάμε step by step. Είχα πολύ κακή εγκυμοσύνη.

Έπαιζα μέχρι 5 μηνών έγκυος, αλλά έπαθα αποκόλληση και έμεινα 2,5 μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Είμαι τόσο γεμάτη γιατί τα κατάφερα.

Μου στέλνουν κοπέλες στο Instagram και τους λέω πως είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις