Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μάθιου Πέρι: «Ήταν περίπλοκος και προκαλούσε πόνο – Νιώθω ανακούφιση που ησύχασε» λέει η πρώην αρραβωνιαστικιά του

Μάθιου Πέρι: «Ήταν περίπλοκος και προκαλούσε πόνο – Νιώθω ανακούφιση που ησύχασε» λέει η πρώην αρραβωνιαστικιά του

Με μια συγκινητική ανάρτηση η πρώην αρραβωνιαστικιά του αδικοχαμένου Μάθιου Πέρι τον αποχαιρέτησε, μιλώντας για έναν περίπλοκο άνθρωπο που μπορούσε να προκαλέσει πόνο.

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Μάθιου Πέρι σημείωσε σε μια ανάρτησή της στο Instagram: «Θα του άρεσε που ο κόσμος μιλάει για το πόσο ταλαντούχος ήταν. Και ήταν aπραγματικά πολύ ταλαντούχος».

«Καθώς πλησίαζε το reunion των Friends, ξαναβλέπαμε τη σειρά μαζί. “Γαμώτο, ήμουν τόσο καλός! Δες τι έκανα εκεί..”» ανέφερε. 

«Ξαναβλέπαμε μαζί (τη σειρά) και μελετούσαμε σκηνές. Ο σεβασμός και η εκτίμηση μας για το χιούμορ είναι κάτι που μας συνέδεε. Το να είμαι μαζί του καθώς ανακάλυπτε ξανά τη λάμψη του ήταν κάτι μαγικό» συνέχισε.

«Αλλά, προφανώς ήξερα αυτόν τον άνθρωπο με πολύ διαφορετικό τρόπο. Ενώ τον αγαπούσα πιο βαθιά από όσο μπορούσα να καταλάβω, ήταν περίπλοκος και προκαλούσε πόνο όπως δεν είχα γνωρίσει ποτέ. Κανείς στην ενήλικη ζωή μου δεν είχε πιο βαθιά επίδραση πάνω μου από τον Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι. Έχω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό, για όλα όσα έμαθα από τη σχέση μας.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν ανέφερα τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, μια ανεκτίμητη πηγή για όσους αγαπούν κάποιον που παλεύει με αυτήν την καταστροφική ασθένεια.

Matty, νιώθω ανακούφιση που ησύχασες…».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Hurwitz (@mollyhurwitz)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις