Lifestyle

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας δεν είχαν επεισόδιο πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ, οι 300.000€ του έχουν καταβληθεί

«Ο κύριος Καρβέλας εδικαιούτο να πάρει χρήματα από έναν οργανισμό που διαχειρίζεται τα δικαιώματα των δημιουργών και εκεί πέρα κατεβλήθησαν γύρω στις 300.000 ευρώ» ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας παραμένουν στο επίκεντρο, με τον δικηγόρο της τραγουδίστριας να δίνει τη δική του εκδοχή για τη διαμάχη των δύο καλλιτεχνών. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ότι πολλές από τις πληροφορίες που διέρρευσαν, ήταν εσφαλμένες. Όπως είπε, δεν υπήρξε ποτέ επεισόδιο στα καμαρίνια πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ.

«Ακούστηκαν πολλά… Ακούστηκε ότι ο Νίκος Καρβέλας κατά τη διάρκεια της συναυλίας εισέβαλε στο καμαρίνι που ήταν η Άννα Βίσση και δημιουργήθηκε επεισόδιο. Είναι απολύτως εσφαλμένη αυτή η πληροφορία», είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο ποινικολόγος που εκπροσωπεί την Άννα Βίσση πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Νίκος Καρβέλας, για δικούς τους λόγους, που εγώ ποτέ δεν πρόκειται να κουβεντιάσω και να πω δημόσια, δεν ήρθε στη συναυλία. Δεν υπήρξε άνθρωπος που να τον αποκλείσει από τη συναυλία. Ήταν δική του επιλογή 100% να μην πάει στη συναυλία.

Όποιος λέει ότι η Άννα Βίσση ή ο Γιάννης Κούστας ή η Δήμητρα Κούστα απαγόρευσαν την είσοδο στον Νίκο Καρβέλα, ψεύδονται και θα πρέπει να σταματήσουν να τα λένε αυτά. Ούτε επεισόδιο έγινε στα καμαρίνια, ούτε τίποτα.

Θα σας πω κάτι που δεν το γνωρίζετε, εγώ με τον Νίκο Καρβέλα, πρόσφατα ήμουν δικηγόρος του σε μια υπόθεση, την οποία λύσαμε με επιτυχία. Έχω μια καλή προσωπική σχέση, από τη στιγμή που τον εκπροσώπησα τον ίδιο σε προσωπική του υπόθεση.

Εκπροσωπώ αυτή τη στιγμή νομικά την Άννα Βίσση και οπωσδήποτε την εταιρεία παραγωγής, τον κύριο Κούστα και την κυρία Κούστα. Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οικονομικές διαφορές ανάμεσα στην κυρία Άννα Βίσση, ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και στον κύριο Καρβέλα.

Ο κύριος Καρβέλας εδικαιούτο να πάρει χρήματα από έναν οργανισμό που διαχειρίζεται τα δικαιώματα των δημιουργών και εκεί πέρα κατεβλήθησαν γύρω στις 300.000 ευρώ από την εταιρεία παραγωγής. Τα χρήματα κατεβλήθησαν πριν τη συναυλία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανήκει στους καλούς συνεργάτες, δεν βαριέμαι να δουλεύω μαζί του
«Για να πούμε το "ναι" πρέπει να αρέσει και στον Γιάννη ο ρόλος αλλά και σε εμένα, για να αφιερώσουμε το χρόνο μας και την ενέργειά μας», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού
Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης