Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Νανά Παλαιτσάκη: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις – Η συγκλονιστική ανάρτηση από το νοσοκομείο

Νανά Παλαιτσάκη
Φωτογραφία από: Facebook / Nana Palaitsaki

Η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, βρίσκεται στο νοσοκομείο από το απόγευμα του Σαββάτου (10.04.2021) μετά από βαρύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Η Νανά Παλαιτσάκη είχε ήδη στείλει ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, ωστόσο πλέον προχώρησε και σε νέα ανάρτηση, με τα όσα λέει να είναι συγκλονιστικά.

Εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και αποκαλύπτει πως της έχει λείψει ένας… κρύος καφές.

Επίσης έχει αναρτήσει μια φωτογραφία που τα «λέει» όλα.

Αναλυτικά αναφέρει η Νανά Παλαιτσάκη

«Αγαπημένοι μου φίλοι Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή καρδιολογιας κυρίου Ανδρικοπουλου 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολογους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι “δευτερο σπίτι μου ” τα τελευταία 11 χρόνια. 3) Η έγνοια τους για το πως νιώθω, ειναι τοσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου 4) Είναι αδυνατον ν απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνυματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα. 5 ) Είμαι πολυ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό 6 ) θα μείνω όσο οι θεραποντες κρίνουν 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα 8 ) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικα γνωρίζουν τις διαδικασίες 9 ) Αγνοω μηνυματα “μίσους” καθώς επέλεγα την φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπουν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια. 10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε η που στελνετε μήνυματα Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχοληπτες, μοντέρ, αρχισυντακτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές 11 ) Αυτό που θέλω πολυ είναι ένα Fredo Caputchino μετριο… Τα φιλιά μου».

Δείτε την ανάρτησή της

Φωτογραφίες από Facebook / .

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις