Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Brad Pitt «κρύβεται» σε selfie της Jennifer Aniston; Φουντώνουν τα σενάρια επανασύνδεσης (pic)

Ο Brad Pitt «κρύβεται» σε selfie της Jennifer Aniston; Φουντώνουν τα σενάρια επανασύνδεσης (pic)
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που χώρισε το ζευγάρι, οι φαν του, εξακολουθούν να ελπίζουν ότι μια μέρα θα γίνει επανασύνδεση. 

Αυτή τη φορά, τα σενάρια “φούντωσαν” μετά από μία selfie που ανέβασε η Jennifer Aniston στο Instagram, στην οποία, πίσω της εμφανίζεται ένας άνδρας. Αν και δεν διακρίνεται το πρόσωπό του, κυκλοφορεί η φήμη ότι πρόκειται για τον Brad Pitt, με τον οποίο κάνουν γυρίσματα στην ίδια τοποθεσία.

Σύμφωνα με την Μirror.co.uk, η 51 ετών ηθοποιός, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της εικόνες από τα γυρίσματα του “The Morning Show”, τα οποία γυρίζονται στην ίδια τοποθεσία με την τελευταία ταινία του Brad Pitt “Bullet Train”.

Έτσι, όταν η Aniston μοιράστηκε τη συγκεκριμένη selfie με τον αγαπημένο της σκύλο, οι θαυμαστές του πρώην ζευγαριού άρχισαν να φτιάχνουν σενάρια, για τον άνδρα που είναι ξαπλωμένος πίσω τους.

Πηγές είπαν στη Mirror ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ο Brad Pitt, ωστόσο οι θαυμαστές του πρώην ζευγαριού, δεν πτοούνται.

Στο instagram του Deuxmoi, που περιλαμβάνει κουτσομπολιά για διάσημους, έφτασαν πολλές πληροφορίες ότι το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στην ίδια περιοχή. Μοιράστηκαν τη φωτογραφία της Aniston αναφέροντας ότι “υπάρχουν φήμες πως ο Brad είναι με την Jen στο τρέιλερ της” και βάζοντας βελάκι στον άνδρα που υποτίθεται ότι είναι ο Brad Pitt.

Και κάπως έτσι, συνεχίζονται οι φήμες για επανένωση του ζευγαριού, 15 χρόνια μετά το χωρισμό του, όταν τότε, ο Brad Pitt γνώρισε και ερωτεύτηκε την Angelina Jolie στο σετ του Mr & Mrs Smith…

ΦΩΤΟ αρχειου ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις