Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ χειροτονήθηκε ιππότης του ίδιου Τάγματος με τον Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ χειροτονήθηκε ιππότης του ίδιου Τάγματος με τον Τζέιμς Μποντ
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο γνωστός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) χειροτονήθηκε ιππότης του Τάγματος των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου (The Order of St. Michael and St. George) για την προσφορά του στον κινηματογράφο και στο θέατρο από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Γνωστός από την ενσάρκωση του διασημότερου πράκτορα της MI6 στον κινηματογράφο, τον Τζέιμς Μποντ, για πάνω από 10 χρόνια, ο Ντάνιελ Κρεγκ χειροτονήθηκε ιππότης από τη βασιλική οικογένεια στο ίδιο τάγμα που έχει χειροτονηθεί και ο αγαπημένος χαρακτήρας που έγραψε ο Άλμπερτ Μπρόκολι.

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Twitter δημοσίευσε φωτογραφία με την πριγκίπισσα Άννα, κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ, να απονέμει το μετάλλιο του Τάγματος στον Ντάνιελ Κρεγκ, με τη λεζάντα να γράφει «σας περιμέναμε…», όπως ήταν η γνωστή ατάκα από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ.

«Η Βασιλική Πριγκίπισσα χαρίζει στον Ντάνιελ Κρεγκ το μετάλλιο του Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου -την ίδια τιμή που έλαβε ο χαρακτήρας του Τζέιμς Μποντ- σε αναγνώριση της εξαιρετικής προσφοράς του στον κινηματογράφο και το θέατρο», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

https://twitter.com/RoyalFamily/status/1582319162307018752

Άλλωστε, ο Τζέιμς Μποντ είχε πάντα στενή σχέση με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού κατά την πρώτη ταινία του 1962 «Dr. No», η Βρετανία ήδη ζούσε την πρώτη δεκαετία της μοναρχίας της. 

Μια από τις ταινίες, επίσης, είχε και τον τίτλο «On Her Majesty’s Secret Service» ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ είχε εμφανιστεί στο πλάι του Ντάνιελ Κρεγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, σε εκείνο το απολαυστικό σκετσάκι, όπου ο Τζέιμς Μποντ συνοδεύει τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου για να παραστεί στην τελετή έναρξης.

Αξιοσημείωτο ήταν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, στο πλάι του Τζέιμς Μποντ, «πήδηξε» από το ελικόπτερο και έφτασε στο στάδιο με αερόστατο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις