Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Ρόμπερτ Πλαντ κάνει πλάκα ότι πλέον είναι ο ηλικιωμένος από το Led Zeppelin IV

Ο Ρόμπερτ Πλαντ κάνει πλάκα ότι πλέον είναι ο ηλικιωμένος από το Led Zeppelin IV
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Μπορεί ο Ρόμπερτ Πλαντ να ήταν ένας δραστήριος νέος, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ Led Zeppelin IV, όμως τώρα ο θρύλος της ροκ και frontman του συγκροτήματος ταυτίζεται περισσότερο με τον ηλικιωμένο στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου δίσκου.

Ο Ρόμπερτ Πλαντ, μιλώντας στο podcast του «Digging Deep with Robert Plant», θυμήθηκε την εποχή που οι Led Zeppelin ηχογραφούσαν το τρίτο άλμπουμ τους και είπε ότι μετακόμισε στο εξοχικό Bron-Yr-Aur στη Σνοουντόνια της Ουαλίας για να γράψει σε απομόνωση, μέχρι να επιστρέψουν όλοι στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το υλικό για το Led Zeppelin IV. 

«Ήταν καλά; ήταν πραγματικά καλά. Ήταν ένα όμορφο μέρος και όλα αυτά τα πράγματα ήταν μέρος της συμφωνίας» είπε ο Άγγλος τραγουδιστής -τραγουδοποιός, αναφερόμενος στην έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος και τρεχούμενου νερού στο σπίτι. «Είσαι εκεί για έναν λόγο και είσαι μόνο μέσα σε αυτόν, οπότε όλα αυτά στην πραγματικότητα προσθέτουν σε αυτό – η ιδέα να βγεις έξω και να φέρεις το προσάναμμα» σημείωσε o τραγουδιστής και στιχουργός των Led Zeppelin.

Ο Ρόμπερτ Πλαντ αστειεύτηκε ότι η εμπειρία του από τη ζωή εκτός δικτύου στο Bron-Yr-Aur τον έχει μεταμορφώσει στον άνθρωπο που εμφανίζεται στο εξώφυλλο των Led Zeppelin IV.

«Στην πραγματικότητα, ο ηλικιωμένος με τα κλαδιά στην πλάτη του στο Zeppelin IV – τώρα είμαι αυτός ο τύπος!» αστειεύτηκε. «Παίρνω το προσάναμμα όπου κι αν πάω και το τυλίγω γύρω-γύρω με ένα κομμάτι σπάγκου και το βάζω στην πλάτη μου σε περίπτωση που κάποιος περάσει και πει: «Υπάρχει αυτός ο τύπος από το εξώφυλλο του άλμπουμ των Led Zeppelin IV!» ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις