Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Ρούπερτ Μέρντοκ πήρε διαζύγιο με την Τζέρι Χόλ μέσω email

Ο Ρούπερτ Μέρντοκ πήρε διαζύγιο με την Τζέρι Χόλ μέσω email
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Μέσω ενός e-mail φέρεται να ζήτησε διαζύγιο ο 92χρονος μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοκ από την τέταρτη σύζυγό του Τζέρι Χολ, λέγοντάς της μεταξύ άλλων ότι «περάσαμε μερικές καλές στιγμές αλλά έχω πολλά να κάνω», αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Η Τζέρι Χολ περίμενε να πάει στη βίλα τους στο Όξφορντσαϊρ τον Ιούνιο του 2022, όταν έλαβε το αναπάντεχο email από τον Ρούπερτ Μέρντοκ για το διαζύγιό τους. Τον… εντυπωσιακό τρόπο χωρισμού επιβεβαιώνει στο Vanity Fair ο δημοσιογράφος Γκάμπριελ Σέρμαν, που ασχολείται εδώ και δεκαετίες με τις επιχειρήσεις του 92χρονου μεγιστάνα.

«Τζέρι, δυστυχώς αποφάσισα να βάλω τέλος στον γάμο μας. Σίγουρα περάσαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω… Ο δικηγόρος μου από τη Νέα Υόρκη θα επικοινωνήσει μαζί σου σύντομα» αναφέρει το email που έστειλε ο Ρούπερτ Μέρντοκ στη Τζέρι Χολ και διέρρευσε στο Vanity Fair.

Άλλο έλεγαν δημόσια και άλλο ίσχυε

Μέσα σε μόλις λίγους μήνες, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο και δημόσια ισχυρίζονταν ότι παραμένουν καλοί φίλοι, κάτι που δεν επιβεβαιώνουν οι φίλοι της Τζέρι Χολ στον δημοσιογράφο. Η Τζέρι ήταν «συντετριμμένη, οργισμένη και ταπεινωμένη» για τον χωρισμό, ιδιαίτερα γιατί πριν είχε περάσει μια δύσκολη περίοδο με τον Ρούπερτ Μέρντοκ.

Η Χολ φοβόταν έντονα για την κατάσταση της υγείας του και είχαν απομονωθεί μαζί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Τελικά, το Vanity Fair αναφέρει ότι «την πρώτη ημέρα της Σαρακοστής τον Φεβρουάριο, η Χολ είπε σε φίλους της ότι έφτιαξε ένα ομοίωμα του Μέρντοκ, του πέρασε οδοντικό νήμα στον λαιμό και το έκαψε σε μια σχάρα».

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο διαζύγιο που υπέγραψαν, προβλέπεται ρήτρα βάσει της οποίας η Χολ απαγορεύεται να κάνει προτάσεις για το σενάριο στους σεναριογράφους της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Succession», που επηρεάζεται από όσα συμβαίνουν εντός της οικογένειας του Ρούπερτ Μέρντοκ.

Όπως και στην περίπτωση του Λόγκαν Ρόι, του κεντρικού ήρωα του Succession, τα τέσσερα παιδιά του Ρούπερτ Μέρντοκ, που απέκτησε από τους δύο πρώτους γάμους του ανταγωνίζονται για το ποιος θα κληρονομήσει την αυτοκρατορία του.

Ο Λάχλαν μετέχει ήδη σε μεγάλο βαθμό στην επιχείρηση. Ωστόσο, αντιμετωπίζει μια ενδεχόμενη πρόκληση από τα αδέρφια του, Τζέιμς, Ελίζαμπεθ και Προύντενς, που είτε έχουν αποσυρθεί, είτε μετέχουν ελάχιστα στην εταιρεία.

Ο νέος αρραβώνας που δεν έγινε ποτέ

Ο Ρούπερτ Μέρντοκ είχε ανακοινώσει μέσω της New York Post ότι θα αρραβωνιαστεί ξανά, αυτή τη φορά με τη συντηρητική ραδιοφωνική παραγωγό Αν Λέσλεϊ Σμιθ, ωστόσο αυτός ο αρραβώνας διαλύθηκε μετά από μόλις 2 εβδομάδες.

Στα τέλη Μαρτίου, ο δισεκατομμυριούχος είπε ότι μαζί με την τότε αρραβωνιαστικιά του ότι ανυπομονούσαν να περάσουν το δεύτερο μισό της ζωής τους μαζί, ενώ της είχε πάρει δαχτυλίδι αρραβώνων που κόστιζε 2 εκατ. δολάρια.

Όμως, μέχρι το τέλος Απριλίου ο αρραβώνας είχε διαλυθεί, καθώς ο Ρούπερτ Μέρντοκ φέρεται ότι ένιωθε άβολα με τις θρησκευτικές της απόψεις.

Με πληροφορίες από Vanity Fair και Guardian

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις