Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Τζέι Λένο θα χρειαστεί μόσχευμα δέρματος για τα εγκαύματά του μετά το ατύχημα στο γκαράζ του

Ο Τζέι Λένο θα χρειαστεί μόσχευμα δέρματος για τα εγκαύματά του μετά το ατύχημα στο γκαράζ του
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μέχρι και μόσχευμα δέρματος μπορεί να χρειαστεί ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής της τηλεόρασης των ΗΠΑ, Τζέι Λένο, μετά τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη από τη φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα αυτοκίνητά του μέσα στο γκαράζ του την περασμένη Κυριακή.

Ο Τζέι Λένο ήταν κοντά στο αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες, μετά τη φωτιά που ξέσπασε από βενζίνη και του προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού, προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του. Ο παρουσιαστής επρόκειτο να συμμετάσχει σε φόρουμ στο Λας Βέγκας, το οποίο προφανώς και ακύρωσε λόγω «σοβαρής ιατρικής έκτακτης ανάγκης».

Ο ίδιος μίλησε στο TMZ χθες (14.11.2022) μέσα από το κέντρο εγκαυμάτων Grossman Burn Center του Λος Άντζελες, δηλώνοντας ότι «είμαι καλά. Θα μου πάρει 1 ή 2 εβδομάδες να σταθώ ξανά στα πόδια μου». Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο βραβευμένος με Emmy κωμικός μπορεί να νοσηλευτεί από 5 έως 10 ημέρες.

Σύμφωνα με το PageSix, ο 72χρονος Τζέι Λένο βρισκόταν στο γκαράζ του και εργαζόταν πάνω σε ένα από τα πολυτελή οχήματα της συλλογής του, ένα αμάξι 115 ετών! Μια διαρροή βενζίνης και μια σπίθα από τις εργασίες του, τύλιξε το White Steam Car του 1907 στις φλόγες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jay Leno (@nbcjayleno)

Ο ίδιος δηλώνει ότι τον έσωσε ο Ντέιβ, ένας φίλος του που ήταν μπροστά στο ατύχημα και έσπευσε να τον τραβήξει μέσα από τις φλόγες, τις οποίες και έσβησε όσο πιο άμεσα μπορούσε. Όμως, ο Λένο είχε ήδη τραυματιστεί σοβαρά.

Σημειώνεται ότι ο Τζέι Λένο έχει γλυτώσει τα χειρότερα, επειδή δεν επηρεάστηκαν το μάτι και το αυτί του από τη φωτιά. Όμως, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί μόσχευμα για να επαναφέρει το δέρμα του στην αρχική του κατάσταση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις