Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάνος Νάτσης: Σοκαρισμένοι ηθοποιοί που τον γνώριζαν μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Πάνος Νάτσης: Σοκαρισμένοι ηθοποιοί που τον γνώριζαν μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μεταξουργείο τα ξημερώματα του Σαββάτου (29.01.2022) βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Συνάδελφοι του, μιλώντας στο MEGA, δήλωσαν σοκαρισμένοι και έναν λόγο για έναν άνθρωπο γλυκό, ταλαντούχο, με πολλά όνειρα. Ο Πάνος Νάτσης ήταν μόλις 31 ετών. 

«Βρεθήκανε όλοι μετά την παράστασή τους εχθές στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, για να γίνουνε τα γενέθλιά της. Και μετά κανένας δε ξέρει τι έγινε. Δηλαδή, αν πήγε κάπου αλλού ο Πάνος και κατέληξε έτσι, αν έφυγε κατευθείαν από το σπίτι της Αλεξάνδρας και κατέληξε έτσι. Ήταν ένα παιδί όλο ζωή, έκανε τις πλάκες του, ήταν καλόκαρδος…», είπε η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων του θεάτρου Ήβη, όπου ο αδικοχαμένος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”.

«Ένας άνθρωπος μες το χαμόγελο, ενθουσιώδης, πολύ πειθαρχημένος σαν ηθοποιός και πολύ συγκρατημένος σαν άνθρωπος. Δε ξέρω εάν χαρακτηρίζεται αυτό που λέμε «αγάπη» για τη μηχανή. Περισσότερο τη χρησιμοποιούσε για να μπορεί να προλαβαίνει τις τόσες δουλειές που είχε, γιατί ήταν πολύ ανερχόμενος. Δεν ήταν ένα παιδί που σου έδινε την αίσθηση ότι κάνει τρέλες με τη μηχανή», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Την αγαπούσε πολύ… τις μηχανές, τη μηχανή του…Πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ταλαντούχο», είπε η Δανάη Λουκάκη.

Συντετριμμένη και η πρώην συνεργάτιδα και φίλη του, Ευαγγελία Μουμούρη, με την οποία μιλούσε συχνά και της έλεγε τα όνειρά του. «Έφυγε» έτσι… πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…», είπε συντετριμμένη. «Τι να σας πω… για την ψυχή του, το φως του, το χαμόγελό του, την ορμή του… Αυτό σκέφτομαι, ότι πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…».

Ακούστε όσα είπαν στο MEGA

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις