Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πόσο καλλιτεχνικός είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου;

ζώδια και τέχνη

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα άτομο, είναι οι δεξιότητες δημιουργικής σκέψης. Ακόμα κι αν αφιερώσουμε όλη μας τη ζωή δουλεύοντας πάνω σε αυτό, η δημιουργικότητα ξεκινά με κάποιο φυσικό ταλέντο, είναι κάτι έμφυτο.

Που ξέρουμε λοιπόν; Μπορεί να κρύβουμε καλλιτεχνικές ανησυχίες, τις οποίες δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει ή μπορεί να είναι καλύτερο να μείνουμε μακριά από την… καλλιτεχνική σφαίρα! Η αστρολογία είναι για ακόμη μια φορά εδώ για να μας δώσει απαντήσεις, με βάση το ζώδιό μας.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Χωρίς αμφιβολία το πιο καλλιτεχνικό ζώδιο σε όλο τον ζωδιακό κύκλο! Δεν είναι, άλλωστε, τυχαία η σύνδεση του ζωδίου αυτού, με την υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Ο κυβερνήτης πλανήτης του Ιχθύ είναι ο Ποσειδώνας, επομένως το ψαράκι του ζωδιακού έχει μια μοναδική σύνδεση με τη μουσική. Το διαισθητικό πνεύμα του, βέβαια, του δίνει μια ιδιαίτερη ικανότητα δημιουργικότητας, σε όλους τους τομείς της ζωής του. Η ενστικτώδης κατανόησή του για τον κόσμο γύρω του, και η ενδοσκοπική του νοοτροπία λάμπουν μέσα από τη δουλειά του, επιτρέποντάς του έτσι, να δημιουργήσει αριστουργήματα που έχουν βαθιά απήχηση στο κοινό!

Καρκίνος (21/06 – 22/07)

Αυτή η φαντασία του Καρκίνου, είναι μια από τις υπέρτατες δυνάμεις που συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη καλλιτεχνική του ικανότητα! Του αρέσει να οραματίζεται νέες ιδέες, απλώς είναι αρκετά επίμονος και βιάζεται να υλοποιηθούν τα όνειρα του. Συνδυάζει την εφευρετικότητα του με τη βαθιά συναισθηματική του φύση, για αυτόν τον λόγο μπορούμε να το κατατάξουμε με σιγουριά, ως το δεύτερο πιο καλλιτεχνικά ταλαντούχο ζώδιο!

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αυτή η κατάταξη μπορεί να ξαφνιάζει μερικούς ανθρώπους, επειδή οι Υδροχόοι είναι λίγο «πέρα βρέχει» με τις ιδέες τους! Όμως έχουν μεγάλες, επαναστατικές και μοναδικές ιδέες, ακόμα κι αν δεν ξέρουν απαραίτητα πώς να τις εφαρμόσουν στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από αυτό, οι Υδροχόοι κυριαρχούν απόλυτα όσον αφορά στην καινοτομία νέων και περίπλοκων ιδεών, δημιουργώντας χώρους και τρόπους που οι άλλοι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν καν να συλλάβουν! Όχι, μπορεί να μην είναι οι πιο παραδοσιακά καλλιτεχνικοί άνθρωποι, αλλά είναι χωρίς αμφιβολία οι πιο φυσικά προικισμένοι. Γι’ αυτό είτε κάποιος έχει ήλιο, είτε έχει ωροσκόπο στον Υδροχόο είναι τυχερός!

Ζυγός (23/09 – 22/10)

Ζώδιο του αέρα και τέχνη πάνε μαζί! Οι Ζυγοί είναι παραγωγικοί και δημιουργικοί, αλλά με πειθαρχημένο τρόπο. Καθοδηγούνται τόσο πολύ από την ομορφιά, την ισορροπία και την αγάπη, που συχνά έχουν την τάση να αφιερώνουν όλη την ενέργειά τους για να κάνουν τα πράγματα αισθητικά ελκυστικά. Όχι, ο Ζυγός δεν θα πειραματιστεί με περίεργα χρώματα, ούτε θα γράψει ποιήματα, αλλά θα εκπλήξει τους πάντες με το πώς μπορεί να ομορφύνει ένα ρούχο, ένα δωμάτιο ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την εμφάνιση!

Δίδυμος (21/05 – 20/06)

Οι Δίδυμοι είναι βαθιά δημιουργικοί και η δουλειά τους, συνήθως, τροφοδοτείται από την ιδέα ότι αυτό που μπορούν να δημιουργήσουν ή να χτίσουν, είναι κάτι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο υπάρχει ήδη. Αν και δεν είναι τόσο διακριτικοί και θέλουν να δείχνουν πόσο φοβερές είναι οι ιδέες τους, η αλήθεια είναι ότι, είναι λίγο πολύ ιδιοφυΐες στους τομείς και τις τέχνες που έχουν επιλέξει. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα, λοιπόν, εκεί που πρέπει!

Σκορπιός (23/10 – 21/11)

Οι Σκορπιοί είναι πραγματικά πολύ δημιουργικοί όταν πρόκειται να προσδιορίσουν το προσωπικό τους στυλ. Έχουν μια διαβόητη ισχυρή αίσθηση του εαυτού τους, και αυτό φαίνεται από τα ρούχα που φοράνε, τα τατουάζ που έχουν και τα διακοσμητικά που τους αρέσει να έχουν στο σπίτι τους. Μπορεί να μην είναι δημιουργικοί επιχειρηματίες (δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι και διαισθητικοί όσο άλλα ζώδια) αλλά έχουν αρκετά αισθητική τάση!

Λέων (23/07 – 22/08)

Ο Λέων έχει μια εγκάρδια και παθιασμένη φύση, που τον συντονίζει με την καλλιτεχνική του πλευρά. Η αυτοπεποίθηση και η ηγετική του κλίση, τον κάνουν να στραφεί σε δημιουργικές διεξόδους για να εκφράσει τα συναισθήματά του.

 

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Όπως οι Ζυγοί, έτσι και οι Ταύροι είναι δημιουργικοί επειδή έχουν αισθητική κλίση, ιδιαίτερα στο πώς τους αρέσει να φαίνονται τα πράγματα. Αυτό είναι που κάνει έναν Ταύρο δημιουργικό: η προσπάθεια του να χτίσει μια ζωή, που να φαίνεται όσο πιο όμορφη γίνεται!

Κριός (21/03 – 19/04)

Η αποφασιστικότητα του Κριού είναι αυτό που τους εμποδίζει να είναι πραγματικά δημιουργικοί στη ζωή τους. Είναι τόσο πρόθυμοι να μάθουν το γιατί κάνουν κάτι, που θα δυσκολευτούν να δημιουργήσουν εξαιτίας αυτού. Αυτού του είδους η παρεμβατική λογική, τους κρατά πραγματικά πίσω. Δεν είναι ότι οι Κριοί είναι ανίκανοι να είναι δημιουργικοί, αλλά βάζουν το καλλιτεχνικό τους μυαλό σε κίνηση μόνο όταν παρακινούνται από κάποια υπαρξιακή, λογική δύναμη.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Όπως ο Κριός, έτσι και οι Παρθένοι είναι δημιουργικοί όταν έχουν λόγο. Εάν οι φίλοι τους αντιμετωπίζουν προβλήματα στη ζωή τους, είναι οι πρώτοι που προτείνουν μια σειρά από πιθανές λύσεις. Ωστόσο, όταν πρόκειται να είναι δημιουργικοί για τον εαυτό τους, οι Παρθένοι συνήθως δεν έχουν τον χρόνο ή την επιθυμία να ασχοληθούν.

Τοξότης (22/11 – 21/12)

Στο μυαλό ενός Τοξότη ισχύει το εξής: κατανάλωση > δημιουργικότητα. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανοί να είναι δημιουργικοί, αλλά είναι πιο παθιασμένοι με την ανάγνωση βιβλίων, την εξερεύνηση νέων τοποθεσιών, την εξέταση ιδεών και γενικά την εκμάθηση του κόσμου γύρω τους, που μόνο τότε δείχνουν τα ίχνη της καλλιτεχνίας τους.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Το γήινο αυτό ζώδιο, έχει μία σοβαρή και ρεαλιστική φύση που στρέφεται περισσότερο προς την παράδοση παρά τη δημιουργικότητα. Του αρέσει να ακολουθεί δοκιμασμένες και κλασικές μεθόδους, που συχνά τον εμποδίζουν να εμβαθύνει στον καλλιτεχνικό του κόσμο.

Πηγές: www.sweetyhigh.com, www.yourtango.com

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις