Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Robbie Williams – Συναυλία στην Αθήνα: Ποια τραγούδια θα πει

Robbie Williams – Συναυλία στην Αθήνα: Ποια τραγούδια θα πει

O Robbie Williams, ο 41χρονος Βρετανός καλλιτέχνης με τα ρεκόρ πωλήσεων, τα δεκάδες βραβεία και τους εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, είναι ήδη στην Αθήνα και σήμερα, Σάββατο, θα εμφανιστεί στην σκηνή του Terra Vibe στην Μαλακάσα, στο πλαίσιο του 20ού Rockwave Festival.

Μέχρι στιγμής η περιοδεία του έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία και ο Robbie Williams ετοιμάζεται να δώσει ένα μεγάλο show και στους Έλληνες θαυμαστές του.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να τους αρνηθεί τα καλύτερα τραγούδια του, αυτά που τον εκτόξευσαν στην συνείδηση του ελληνικού κοινού και τον έκαναν τόσο αγαπητό.

Ο Robbie Williams θα κάνει ένα show που θα διαρκέσει πάνω από μιάμιση ώρα και σε αυτό το διάστημα θα πει περίπου 22 τραγούδια. Αυτά αναμένεται να είναι τα ακόλουθα:

-Let Me Entertain You
-Rock DJ
-Monsoon
-Come Undone (σε συνδυασμό με το I Still Haven’t Found What I’m Looking For των U2)
-Bodies
-Swing Supreme
-The Road To Mandalay
-Minnie The Moocher (cover από το τραγούδι του 1931 του Cab Calloway)
-Ignition (cover από το τραγούδι του R. Kelly)
-Twinkle Twinkle, Little Star (cover από το κομμάτι της Jane Taylor)
-Go Gentle
-Motherfucker
-Better Man
-We Will Rock You των Queen (σε συνδυασμό με το I Love Rock ‘n’ Roll των Joan Jett & the Blackhearts)
-No Regrets
-Candy
-Feel
-Millenium
-whole Lotta Love (σε συνδυασμό με το Kids)
-Bohemian Rhapsody (cover από το επικό κομμάτι των Queen)
-She’e The One (cover από World Party)
-Angels

Ο Robbie Williams γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1974 στην περιοχή Stoke-on-Trent, στο Staffordshire της Αγγλίας. Ο κόσμος τον έμαθε κυρίως μέσα από την συμμετοχή του στην διάσημη μπάντα των 90s, Take That, όπου και εμφανίστηκε από το 1990 έως το 1995, οπότε και έφυγε, για να επιστρέψει για λίγο από το 2009 έως και το 2012.

Ο Robbie Williams έχει πουλήσει πάνω από 77 εκατομμύρια albums και singles σε όλο τον κόσμο και είναι ένας από τους κορυφαίους σε πωλήσεις καλλιτέχνες όλων των εποχών. Είναι ο #1 Βρετανός καλλιτέχνης σε solo πωλήσεις και #1 σε πωλήσεις μη Λατίνος καλλιτέχνης στην Λατινική Αμερική.

Έξι από τα άλμπουμ του, είναι μεταξύ των κορυφαίων 100 με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 2006 μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για την πώληση 1.600.000 εισιτηρίων για την περιοδεία του Close Encounters σε μία μόνο ημέρα.

Έχει, επίσης, τιμηθεί με 17 BRIT Awards, τα περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη, 8 ECHO Awards και 2 υποψηφιότητες για βραβεία Grammy. Το 2004 μπήκε στο Βρετανικό Music Hall of Fame, αφού ψηφίστηκε ως ο “μεγαλύτερος καλλιτέχνης της δεκαετίας του 1990” . Ο Robbie Williams είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ayda Field και η περιουσία του ξεπερνάει τα 180 εκατομμύρια ευρώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε