Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόμπι Γουίλιαμς και Άιντα Φιλντ έχουν έναν αυστηρό κανόνα όταν ταξιδεύουν με τα παιδιά τους

Ρόμπι Γουίλιαμς και Άιντα Φιλντ έχουν έναν αυστηρό κανόνα όταν ταξιδεύουν με τα παιδιά τους

Η Άιντα Φιλντ αποκάλυψε έναν αυστηρό κανόνα που ακολουθούν τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Ρόμπι Γουίλιαμς όταν ταξιδεύουν με τα παιδιά τους. Ενώ εκείνοι επιλέγουν την business class τα τέσσερα παιδιά τους ταξιδεύουν στην οικονομική θέση.

Άιντα Φιλντ και Ρόμπι Γουίλιαμς παντρεύτηκε το 2010 και είναι γονείς της 11χρονης Τέντι του 9χρονου Τσάρλι, της 5χρονης Κόκο και του τρίχρονου Μπο.

Η ηθοποιός εξήγησε στους Sunday Times ότι εκείνη και ο Γουίλιαμς κάθονται χωριστά από τα παιδιά τους για να τα ενθαρρύνουν, να μάθουν ότι η πρώτη θέση είναι ένα προνόμιο που δεν το έχουν κερδίσει και δεν θα καθίσουν εκεί μέχρι να μπορέσουν να πληρώσουν οι ίδιοι γι’ αυτό.

«Τα παιδιά μου ταξιδεύουν στην οικονομική θέση όποτε πετάμε. Εγώ στρίβω αριστερά και εκείνα στρίβουν δεξιά» ανέφερε η Φιλντ. «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον να μεγαλώνουμε κακομαθημένα παιδιά. Τα παιδιά μου θα ξέρουν ότι [η οικονομική θέση] είναι το σημείο όπου θα κάθονται σε ένα αεροπλάνο μέχρι να μπορέσουν να πληρώσουν για να μπουν σε ένα διαφορετικό μέρος του αεροπλάνου» συμπλήρωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις