Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρόμπι Γουίλιαμς: Νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή του

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς εμφανίστηκε σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πριν από σχεδόν 20 χρόνια και θα το ξανακάνει, αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα του ηθοποιού. Το προτζεκτ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετούς μήνες. 

«Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς ανθρώπους στη μουσική βιομηχανία και το ντοκιμαντέρ θα είναι εξίσου ξεκαρδιστικό και ειλικρινές. Έχει περάσει πολλά πολλά και πολέμησε πολλούς δαίμονες στην προσωπική του ζωή» ανέφερε στη Sun, πηγή από το ντοκιμαντέρ.

«Αλλά είχε επίσης μια απίστευτη καριέρα στη μουσική, έκανε οικογένεια και συγκέντρωσε πολλά ανέκδοτες ιστορίες διασημοτήτων, οπότε θα υπάρχουν πολλά να συζητήσει στο ντοκιμαντέρ» πρόσθεσε.

Το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, για τον Ρόμπι Γουίλιαμς, φέρεται να αναλαμβάνει η ίδια εταιρεία παραγωγής πίσω από την ταινία για τον Λίαμ Γκάλαχερ του 2019, «As It Was» και .

Ντοκιμαντέρ αλλά και νέα βιογραφική ταινία στα σκαριά

Ο Άγγλος τραγουδιστής πρόκειται επίσης να συμμετάσχει στη νέα βιογραφική ταινία για τη ζωή του, «Better Man», την οποία σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ «The Greatest Showman», Μάικλ Γκρέισι.

Μιλώντας για την ταινία στο Deadline, ο Γκρέισι είπε ότι επιθυμεί να παρουσιάσει τον Ρόμπι Γουίλιαμς με πραγματικά πρωτότυπο τρόπο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις