Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Σοφία Βόσσου: Πιστεύω ότι ξαναρχόμαστε εδώ μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται

Σοφία Βόσσου: Πιστεύω ότι ξαναρχόμαστε εδώ μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται

“Δεν πιστεύω ότι θα γυρίσω ως φίκος στη ζωή” υπογραμμίζει η Σοφία Βόσσου.

Για την μετενσάρκωση και όσα η ίδια πιστεύει για την μετά θάνατον… επιστροφή μίλησε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” με την Αθηναΐδα Νέγκα στο Action 24.

“Πιστεύω ότι ξαναρχόμαστε. Δεν πιστεύω ότι δεν θα ξαναέρθουμε, μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται. Δεν πιστεύω ότι θα γυρίσω ως φίκος, πιστεύω ότι θα γυρίσω όμως αν δεν έχω κάνει καλά πράγματα και θα φάω πάρα πολλά χαστούκια. Πάρα πολλά.

Γι’ αυτό ας φροντίζουμε, τώρα που είμαστε εδώ, να τα σκεφτόμαστε αυτά και να είμαστε καλοί άνθρωποι. Στο επόμενο κλάσμα του δευτερολέπτου μπορεί να μην ζούμε οπότε πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση” εξομολογήθηκε αρχικά η τραγουδίστρια.

“Ο Χριστός το έχει πει αυτό: Ιδού ο Νυμφίος . Κατάλαβες; Αν το πάρεις Χριστιανικά, αν το πάρεις βουδιστικά, αν το πάρεις όπως θέλεις… να ‘το! Το ίδιο πράγμα είναι. Άρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Προσωπικά δεν φοβάμαι τίποτα και μιλάω ειλικρινά”.

 

“Θεωρώ ότι έπρεπε να κάνω αυτά που έκανα για να φτάσω σημείο σήμερα να αντιλαμβάνομαι κάποια άλλα πράγματα σε μεγαλύτερο βάθος” δήλωσε επίσης η Σοφία Βόσσου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις