Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Τα Φιλαράκια»: Τα διαμερίσματα των Μόνικα, Ρέιτσελ, Τσάντλερ και Τζόι με κυβάκια (pics)

«Τα Φιλαράκια»: Τα διαμερίσματα των Μόνικα, Ρέιτσελ, Τσάντλερ και Τζόι με κυβάκια (pics)
ΑΠΕ ΜΠΕ

Όσοι δεν χορταίνουν «Τα Φιλαράκια» θα έχουν από την 1η Ιουνίου τη χαρά να αναδημιουργήσουν με κυβάκια τις αγαπημένες τους σκηνές. Συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη των Monica, Rachel, Chandler και Joey.

Σε αναμονή του reunion της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», η LEGO μάς «βάζει» στα διαμέρισματά τους! Το σετ με 2.048 κυβάκια της γνωστής δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών είναι πλήρες:

Περιλαμβάνει την κλασική στιγμή όταν η Monica έβαλε στο κεφάλι της τη γαλοπούλα που είχε ετοιμαστεί για το γεύμα της Ημέρας των Ευχαριστιών· τη στιγμή που οι Chanler και Joey είχαν ως μόνο έπιπλο ένα κανό· τη στιγμή που το κουκλόσπιτο της Phoebe πήρε φωτιά.

Επιπλέον, δίνει στους θαυμαστές πραγματική αίσθηση του στούντιο όπου έγιναν τα γυρίσματα (με τα φώτα). Και επιτρέπει τη δημιουργία των διαμερισμάτων χωριστά ή όπως επικοινωνούν με τον διάδρομο.

«Τα Φιλαράκια»: Τα αξέχαστα συνολάκια και το κλασικά κακόγουστο της Janice 

Οι μικροσκοπικές φιγούρες όλης της παρέας εμφανίζονται με κάποια από τα πιο αξέχαστα συνολάκια τους: η Rachel φοράει την εμβληματική πλισέ φούστα της, ο Ross το μάλλον πολύ στενό δερμάτινο παντελόνι του, η Monica προμοτάρει μια ποδιά. Η Phoebe, στο κλασικό λουκ της (εμπριμέ, με λουλούδια). Ο Chandler, με κοστούμι και φανταχτερή ντιζαϊνάτη γραβάτα. Ο Joey, να φορά όλα τα ρούχα του Chandler. Για πρώτη φορά παρούσα είναι και η Janice με ένα κλασικό κακόγουστο συνολάκι ( https://www.instagram.com/p/COu8r_hoFlS/ ).

«Μετά την επιτυχία του σετ Central Park της LEGO Ideas, θελήσαμε να αναπτύξουμε άλλον ένα φόρο τιμής σε αυτό το εμβληματικό τηλεοπτικό show, εστιάζοντας στα διάσημα διαμερίσματα» είπε ο σχεδιαστής σετ της LEGO, Anderson Ward Grubb.

Δουλέψαμε απευθείας από φωτογραφίες των σκηνικών της τηλεοπτικής παραγωγής ενώ είδαμε και ξαναείδαμε πολλά επεισόδια ώστε να αιχμαλωτίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμβληματικές στιγμές» εξήγησε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις