Παρασκευή, 21 Ιουν.
34oC Αθήνα

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγωνία για τον ετεροθαλή αδερφό της – Η έκκλησή της για τον αγνοούμενο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγωνία για τον ετεροθαλή αδερφό της – Η έκκλησή της για τον αγνοούμενο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ

Ο 53χρονος θετός αδερφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ εξακολουθεί να αγνοείται από το βράδυ της 18ης Μαΐου στο Μαλιμπού στο δυτικό Λος Άντζελες και οι Αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να τις ενημερώσει.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, το βράδυ της Τετάρτης (29.05.2024) προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση για τον ετεροθαλή αδερφό της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει και παράλληλα να τονίσει πως συνεχίζονται οι προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό του.

«Πριν από δέκα μέρες χάθηκε ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Άττι. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα συντριπτικά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα αναζητώντας τον.

Σημαίνει τον κόσμο για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδελφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας.

Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας», έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος εθεάθη για τελευταία φορά αργά το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου, σύμφωνα με το Γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, και πιο συγκεκριμένα στη 1:10 π.μ. και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θετός αδερφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, την τελευταία φορά που κάποιος τον είδε, φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλυτος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις