Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τέλος ο Χένρι Καβίλ από το «Witcher» – Παραδίδει την σκυτάλη στον Λίαμ Χέμσγουορθ

Τέλος ο Χένρι Καβίλ από το «Witcher» – Παραδίδει την σκυτάλη στον Λίαμ Χέμσγουορθ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) αποχωρεί από τον ρόλο του ως Geralt of Rivia της σειράς «The Witcher» του Netflix και δίνει τη θέση του στον Λίαμ Χέμσγουορθ στην τέταρτη σεζόν.

Η είδηση δημοσιοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς «The Witcher» στο Twitter, σε ένα tweet που επιβεβαίωνε παράλληλα ότι η σειρά θα επιστρέψει στο Netflix για ακόμη μία σεζόν.

Στο tweet αναφέρεται: «Είναι επίσημο. Το “The Witcher” επιστρέφει για τέταρτη σεζόν και ο Χένρι Καβίλ θα παραδώσει το ξίφος του στον Λίαμ Χέμσγουορθ, ως ο νέος Geralt of Rivia μετά την τρίτη σεζόν. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του The Witcher Λίαμ Χέμσγουορθ!».

Ο Χένρι Καβίλ έγραψε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: «Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες, και δυστυχώς, θα παραδώσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν. Στη θέση μου, ο φανταστικός Λίαμ Χέμσγουορθ θ’ αναλάβει τον ρόλο του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για τον χρόνο που πέρασα, ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την προσέγγιση του Λίαμ σε αυτόν τον πιο συναρπαστικό και διαφοροποιημένο άνθρωπο. Λίαμ, καλέ μου κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε την εμπειρία να βουτήξεις και να δεις τι μπορείς να βρεις».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ, αδερφός του Κρις Χέμσγουορθ, έγραψε στο Instagram: «Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Χένρι Καβίλ ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει ν’ αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Χένρι, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις