Lifestyle

Θοδωρής Φέρρης: Η στιγμή που τρώει μπέργκερ κατά τη διάρκεια της sold out συναυλίας του στη Ρόδο

Ένα viral στιγμιότυπο κατέγραψαν οι κάμερες κινητών τηλεφώνων, με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Φέρρη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Θοδωρής Φέρρης έδειξε για ακόμα μια φορά τον αυθορμητισμό του, με τα βίντεο που τράβηξαν θαυμαστές του, κατά τη διάρκεια συναυλίας του τραγουδιστή Ρόδο, να κάνουν τον γύρο των social media. Σε αυτά ο καλλιτέχνης φαίνεται να τρώει ένα μπέργκερ, την ώρα που ο κόσμος περίμενε να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του.

Όλα έγιναν το Σάββατο 22 Αυγούστου. Ο Θοδωρής Φέρρης πραγματοποίησε μία sold out εμφάνιση στο «Amphitheatre Night Club» του νησιού και όπως φαίνεται στα σχετικά βίντεο, ενώ ο κόσμος περίμενε να ερμηνεύσει το τραγούδι του με τίτλο «Εδώ», εκείνος ζήτησε από την ορχήστρα να κρατήσει το τέμπο για να μπορέσει να απολαύσει ένα μπέργκερ.

Όλοι περίμεναν χωρίς να χάνουν το κέφι τους, με τον ίδιο να λέει κάποια στιγμή: «Το μπεργκεράκι γ@@@ει παιδιά», την ώρα που έβαζε ένα δεύτερο στην πίσω τσέπη του παντελονιού του.

Σε ένα από τα βίντεο στο TikTok μάλιστα, φαίνεται να του προσφέρουν και γλυκά, τα οποία κράτησε για άλλη στιγμή.

@xara_k_tsekoura

Την καλύτερη δουλειά κάνει 😂🤌🏻 Τα burger ήταν τοπ ! @Θοδωρής Φέρρης #fyp #ferris #rhodes

♬ original sound – balletscene
@marian_ootd

Α ρε Φερρη!!! Τρελός κανονικός!! #φοργιου #fy #feris #lindos #night @Θοδωρής Φέρρης ❤️❤️❤️🍔🍔🍔🍔

♬ πρωτότυπος ήχος – Marian_ootd
@leiaki_alx94

Αυτή την ανατολή μαζί σου την περίμενα πως και πως #ΕδωΘαΓυρισεις #Amphitheatre #ThodorisFerris ❤️❤️❤️

♬ πρωτότυπος ήχος – Leiaki_Alx

Ένα μήνα νωρίτερα, τον Ιούλιο ο Θοδωρής Φέρρης είχε γίνει ξανά viral στα social media, καθώς μέθυσε με τα κεράσματα που του πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στα Χανιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ιωάννα Τούνη στο Παρίσι με τον γιο της: «Έχουμε έρθει για δουλειά και όχι για βόλτα» έγραψε η επιχειρηματίας
Κατά την πάγια τακτική της σε τέτοια ταξίδια, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε ένα κεντρικό και πολυτελές ξενοδοχείο για να διευκολύνει τις μετακινήσεις με τον γιο της
Ιωάννα Τούνη