Τετάρτη, 17 Απρ.
24oC Αθήνα

Το απίστευτο δώρο – έκπληξη που είχε κάνει η Rihanna στη μητέρα της

Το απίστευτο δώρο – έκπληξη που είχε κάνει η Rihanna στη μητέρα της

Δεν ξέρουμε τι δώρο θα κάνει η διάσημη τραγουδίστρια, Rihanna, στην αγαπημένη της μαμά σήμερα που είναι η Γιορτή της Μητέρας, αλλά ξέρουμε ότι πριν καιρό της είχε κάνει ένα μυθικό και απίστευτο δώρο – έκπληξη, για να της δείξει τη αγάπη της.

Το δώρο της Rihanna προς τη μητέρα της, Monica Braithwaite, ήταν μια πανάκριβη έπαυλη με πισίνα και μάλιστα η σταρ της μουσικής της την χάρισε έχοντας στήσει μια απίστευτη ιστορία για να είναι η έκπληξή της πιο μεγάλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Rihanna είπε στην μητέρα της ότι η μεγάλη κυρία των αμερικανικών talk show η Oprah Winfrey θα τους έπαιρνε μια συνέντευξη σε μια μεγάλη έπαυλη.

Η μητέρα της Rihanna πήγε εκεί, όπου είχε πάει φυσικά και η τραγουδίστρια, αλλά και η Oprah Winfrey.

Η Monica Braithwaite δεν κατάλαβε τίποτα όταν πήγε εκεί. Λίγο μετά όμως, η Rihanna είπε στη μητέρα της ότι της είχε μια μεγάλη έκπληξη.

«Δεν είμαι έγκυος»

Για να προλάβει την μητέρα της και να μην πάει… αλλού το μυαλό της η Rihanna είπε στην Monica Braithwaite: «Όχι, δεν είμαι έγκυος»!

Αμέσως μετά η Rihanna έκανε την μεγάλη αποκάλυψη, καθώς είπε στην μητέρα της ότι το σπίτι που θα γινόταν η συνέντευξη είναι δικό της και της το κάνει δώρο.

Τα λόγια της τραγουδίστριας προς την μητέρα της για το δώρο – έκπληξη ήταν συγκινητικά και έκρυβαν όλη την αγάπη που της έχει.

«Ήθελα να το κάνω για εσένα εδώ και πολύ καιρό. Είσαι φανταστική μαμά, πρότυπο, στρατιώτης και μπορείς να πάρεις το κλειδί για αυτό το σπίτι», είπε η τραγουδίστρια στην αγαπημένη μητέρα της.

Όπως είναι φυσικό η μητέρα της Rihanna… τρελάθηκε από τη χαρά της και αγκάλιασε την κόρη της, αλλά και την Oprah Winfrey, που συμμετείχε στην απίστευτη έκπληξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις