Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το κρεβάτι μίλησε: αυτά είναι τα 5 πιο σεξουαλικά ζώδια

ζώδια και sex

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές μιας σχέσης είναι η σεξουαλική συμβατότητα και χημεία. Η σεξουαλικότητα ενός ατόμου, δεν είναι μόνο οι επιδόσεις του στο κρεβάτι, αλλά και ένα μείγμα πάθους, αισθησιασμού και συναισθημάτων.

Κάποιοι τα έχουν όλα αυτά σε μεγάλη δόση και δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό, ενώ άλλοι δεν εκφράζονται με τόση θέρμη στο κρεβάτι. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν υπάρχει σεξουαλικά «ξενέρωτο» άτομο, γιατί πολύ απλά εκεί, έχουν να κάνουν όλα με την χημεία!

Ζώδια και σεξουαλικότητα

Όσον αφορά το ζωδιακό κομμάτι, το Α και το Ω στον τομέα αυτόν της σχέσης, είναι η αστρολογική συμβατότητα, και το κατά πόσο τα «θέλω» μας ταιριάζουν με αυτά του συντρόφου μας. Παρόλα αυτά, κάποια ζώδια ξεχωρίζουν στο σεξ, και από πολλούς χαρακτηρίζονται ως τα πιο σέξι του ωροσκοπίου!

Αν και στην ανάλυση μας, θα εστιαστούμε στη θέση του Ήλιου, δηλαδή στο ζώδιο που εκπροσωπεί κάποιος, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε, ότι εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η θέση του Άρη και του ωροσκόπου στον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη. Ποια είναι λοιπόν, τα πιο σεξουαλικά ζώδια;

αστρολογικός χάρτης

Σκορπιός
Το «σκοτεινό» αυτό ζώδιο όταν μεταφέρει το μυστήριο που κρύβει στο κρεβάτι,το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό. Του αρέσει να πειραματίζεται με σεξουαλικές στάσεις, είναι ιδιαίτερα κυρίαρχο, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται με έλλειψη σεβασμού, κατά τη διάρκεια της πράξης. Ο συνδυασμός της διασκέδασης και του πάθους το κατατάσσει στην κορυφή του ωροσκοπίου .

Λέων
Οι Λέοντες, έχουν αυτοπεποίθηση, είναι λαμπεροί και πολύ σεξουαλικά ενεργοί! Τους αρέσει πολύ το σεξ και να περνούν χρόνο με τον σύντροφό τους, ώστε να βελτιώνονται όλο και πιο πολύ. Έχουν ένα πολύ σαγηνευτικό χάρισμα, που μπορεί να γοητεύσει οποιονδήποτε που βρίσκεται γύρω του. Ας μην ξεχνάμε, πώς κάθε μέρα γι αυτόν είναι τυχερή, άρα τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά! Αγαπούν τα έντονα προκαταρκτικά παιχνίδια και έχουν στόχο, να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώσει πολύ ξεχωριστός!

Ζυγός
Η φαντασία και ο Ζυγός πάνε μαζί! Τι καλύτερο από την ποικιλία και την δημιουργία νέων σεξουαλικών εμπειριών; Ο Ζυγός είναι ρομαντικός, αισθησιακός αλλά παράλληλα του αρέσουν και οι πειραματισμοί. Επειδή είναι ζώδιο που βαριέται εύκολα, λόγω του στοιχείου του αέρα στο οποίο ανήκει, θέλει να εξελίσσεται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα, χρησιμοποιώντας πάντα την φαντασία και την τρέλα του!

Ιχθύς
Ο Ιχθύς είναι το πιο συναισθηματικά έξυπνο ζώδιο, γεγονός το οποίο τον κάνει να ανταποκρίνεται συναισθηματικά κατά τη διάρκεια του σεξ. Θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και αν δεν δώσετε το πράσινο φως, δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση προσέγγισης. Μπορεί να είναι υπομονετικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει και βαρετός: μπορεί να σας εκπλήξει με σεξουαλικές κινήσεις, που δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν!

Δίδυμος
Από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια, ο Δίδυμος, είναι εδώ για να σας αλλάξει γνώμη! Πολλοί λένε πως οι Δίδυμοι έχουν διπλή προσωπικότητα, κάτι που φαίνεται να είναι αρκετά διασκεδαστικό κατά τη διάρκεια του σεξ. Αναδεικνύουν δηλαδή, και την κυριαρχική αλλά και την υποχωρητική τους πλευρά, που σημαίνει ότι, οι Δίδυμοι εραστές δεν είναι ποτέ βαρετοί! Βρίσκουν πάντα κόλπα, για να γίνει το σεξ ενδιαφέρον και φλογερό, ενώ δε θα διστάσουν να συμπεριλάβουν ακόμη και σεξουαλικά παιχνίδια, για να κάνουν τις σεξουαλικές τους εμπειρίες αξέχαστες.

Πηγή: timesofindia.indiatimes.com

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις