Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον συνάντησαν τους ABBA στη Στοκχόλμη

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον συνάντησαν τους ABBA στη Στοκχόλμη
Φωτογραφία Instagram / @ritawilson

Μια συνάντηση «γιγάντων» συνέβη αυτήν την εβδομάδα στη Σουηδία, καθώς ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον συνάντησαν τους ABBA στη Στοκχόλμη, στο πλαίσιο της περιοδείας του ηθοποιού για να προωθήσει τη νέα του ταινία «A Man Called Otto».

Η Ρίτα Γουίλσον ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τον Τομ Χανκς και τους ABBA από τη συνάντησή του στη Στοκχόλμη και, όπως είναι φυσικό, οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν από αυτή τη μοναδική συνύπαρξη. «Στοκχόλμη, σε αγαπάμε!», έγραψε στη λεζάντα η σύζυγος του Τομ Χανκς.

«Είναι υπέροχο να συναντάμε τους φίλους μας Benny Anderson και Björn Ulvaeus από τους ABBA», πρόσθεσε η 66χρονη σύντροφος του οσκαρικού ηθοποιού. Μάλιστα, όπως αναφέρει και η DailyMail, δεν έχασε ευκαιρία να προωθήσει και το σόου του θρυλικού συγκροτήματος στο Λονδίνο, το ABBA Voyage.

Δείτε την ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson)

Στο ABBA Voyage, οι θαυμαστές τους μπορούν να απολαύσουν τα ολογράμματά του σε μια συναυλία που κανείς νιώθει σαν να τους βλέπει στο απόγειό τους. Το συγκρότημα εμφανίστηκε ξανά εν απαρτία για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, για να κάνει τα εγκαίνια της ABBA Arena, του ειδικά διαμορφωμένου χώρου στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου γίνονται τα σόου.

https://twitter.com/ABBAVoyage/status/1526200670847741955

Οι ABBA δίνουν εικονικές συναυλίες, οι οποίες ενθουσιάζουν το ίδιο τους θαυμαστές τους, αφού οι ίδιοι έκαναν γυρίσματα με τις χαρακτηριστικές κινήσεις τους στη σκηνή, ώστε να τις κάνουν και τα ολογράμματά τους, σαν να τους βλέπει κανείς το 1979, όταν το συγκρότημα κατακτούσε κάθε κορυφή των charts.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις