Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη – Κλειδωνόμουν στο μπάνιο για να την αποφύγω

Τζόνι Ντεπ: Η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη – Κλειδωνόμουν στο μπάνιο για να την αποφύγω
Φωτογραφία Reuters

Η Άμπερ Χερντ έγινε βίαιη όταν κατέρρεε η σχέση μας, δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο Τζόνι Ντεπ, την ώρα της κατάθεσής του στην ακροαματική διαδικασία για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε ο ίδιος εναντίον της πρώην συζύγου του.

Ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι συμπεριφορά της Άμπερ Χερντ άλλαξε και περιλάμβανε πλέον «ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς» και «εκφοβισμό», εκτοξεύοντας ύβρεις, οι οποίες ενίοτε κλιμακώνονταν σε ένα χαστούκι ή μια σπρωξιά.

Ο διάσημος ηθοποιός, τόνισε ότι η συμπεριφορά της επίσης ηθοποιού και πρώην συζύγου του «φαινόταν καθαρό μίσος για εμένα και εάν καθόμουν να λογομαχήσω, στο τέλος, ήμουν σίγουρος ότι όλο αυτό θα κλιμακωνόταν σε βία και συχνά έτσι συνέβαινε».

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τη βία, ο Τζόνι Ντεπ υποστήριξε ότι η Άμπερ Χερντ του «επιτίθετο», επειδή «θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα χαστούκι. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια σπρωξιά. Θα μπορούσε να ξεκινήσει με το να πετάξει ένα τηλεκοντρόλ στο κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ρίξει ένα ποτήρι κρασί στο πρόσωπό μου».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι εκείνος απομακρυνόταν από την όλη κατάσταση, ορισμένες φορές κλειδωνόταν στο μπάνιο κι ότι ποτέ δεν χτύπησε τη Χερντ, ενώ εκείνη τον κατηγορεί για κακοποίηση. Η κατάθεσή του είχε ξεκινήσει, λέγοντας ότι «όλα ξεκίνησαν όταν δεν μου έβγαλε τις μπότες».

Η δικαστική διαμάχη τους ξεκίνησε, όταν ο Τζόνι Ντεπ θεώρησε πως η Άμπερ Χερντ τον συκοφάντησε όταν έγραψε, τον Δεκέμβριο του 2018, ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post ότι έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία, καταθέτοντας μήνυση ύψους 50 εκατ. δολαρίων εις βάρος της.

Στην αρχική αγόρευσή τους, οι δικηγόροι της Χερντ είπαν ότι ο Ντεπ την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά, ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ. Από τη μεριά του, ο γιατρός του Τζόνι Ντεπ, στον οποίο είχε απευθυνθεί για τον εθισμό του στα οπιοειδή, αποκάλυψε ότι η Χερντ δεν έκανε καμία αναφορά για «βία».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφίες: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις