Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βασίλης Τερλέγκας: Ψιλοβάφω τα μαλλιά μου όταν χρειαστεί

Βασίλης Τερλέγκας: Ψιλοβάφω τα μαλλιά μου όταν χρειαστεί

Για τις ακραίες δηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί και το σύνδρομο του μικροφώνου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης αποκάλυψε πως το τραγούδι για εκείνον ήταν μονόδρομος, καθώς ήταν ο τρόπος για να εκφράσει τα συναισθήματά του.

«Είχα πάθει το σύνδρομο του μικροφώνου, ότι είχα να πω το έλεγα εδώ. Είχα στο μυαλό μου κάτι, στην προσωπική μου στιγμή με μία εικόνα Παναγίας απέναντι. Δεν μίλαγα εύκολα στους ανθρώπους», δήλωσε.

Έχοντας μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Βασίλης Τερλέγκας έχει αποκτήσει και ένα ιδιαίτερα φανατικό κοινό. Μάλιστα, πολλοί από τους θαυμαστές του έχουν προχωρήσει και σε εκδηλωτικές συμπεριφορές.

«Ενας θαυμαστής στα Γιάννενα χτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Έχω υπογράψει αυτόγραφο στο σώμα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, έχουν κάνει τατουάζ στην πλάτη. Πριν 2 εβδομάδες ένα ζευγάρι μου είχε μία μεγάλη ζωντανή γαρδένια», ανέφερε ο Βασίλης Τερλέγκας.

«Οι δύο γυναίκες μου δεν ήταν θαυμάστριες. Ακουγαν τα τραγούδια και μου έλεγαν «α, ok» και έφευγαν».

Ο Βασίλης Τερλέγκας παραδέχτηκε επίσης ότι βάφει τα μαλλιά του όταν χρειαστεί, ενώ δήλωσε πως οι άνδρες πάνε με το πάθος τους, ενώ οι γυναίκες με την καρδιά τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις