Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Τερλέγκας: Τα μαλλιά μου βαμμένα είναι, ξέρεις κανέναν να μην τα βάφει

Βασίλης Τερλέγκας: Τα μαλλιά μου βαμμένα είναι, ξέρεις κανέναν να μην τα βάφει

Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για μία συγκινητική ιστορία που συνδέεται με την «Γαρδένια», αλλά και το θαύμα που βίωσε.

Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε για τα παιδικά χρόνια του, αλλά και την καριέρα του στον χώρο της μουσικής. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ευτυχισμένα, οι γονείς μου δουλεύαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ήμουν από τους καλυτέρους μαθητές.

Είχα πάει να δουλέψω σε ένα ξενοδοχείο, έσπασα κάτι πιάτα και με έδιωξαν. Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά τα δικά μου τραγούδια τα θεωρούν ανάλατα και δεν τα τραγουδάνε», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας.

«Την «Γαρδένια» όταν την τραγουδάω κάθε βράδυ, την αφιερώνω στον πατέρα μου. Τα παιδιά μου έχουν την δική τους επιλογή, δεν πρέπει να τα πιέσουμε, επειδή ο γονιός είναι γιατρός, να γίνουν και αυτά», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Τερλέγκας, αναφέρθηκε στο θαύμα που βίωσε, και έδωσε την απάντηση σε μία «αιώνια απορία».

«Στην προσπάθειά μου να γίνω καλύτερος άνθρωπος, βρήκα την άκρη μέσα από τον χριστιανισμό.

Έχω ζήσει το θαύμα της γέννησης, την ευλογημένη στιγμή του ερώτα με την μητέρα μου, που γεννήθηκα εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Βάφει ή δεν βάφει τα μαλλιά του; Ιδού η… απάντηση! «Στο DNA μου οφείλεται το ότι δείχνω νεότερος. Τα μαλλιά μου βαμμένα είναι, ξέρεις κανέναν να μην τα βάφει;

Δεν μπορώ να εκφραστώ αν δεν τραγουδάω, είμαι ένα πουλί που πετάω, τα αγαπούσα πολύ τα πουλιά», αποκάλυψε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις