Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βρείτε ποιοι είναι οι τυχεροί σας αριθμοί με βάση το ζώδιό σας

τυχεροί αριθμοί κλήρωσης

Όταν πρόκειται να μαντέψουμε, ή να επιλέξουμε ένα νούμερο, οι περισσότεροι βασιζόμαστε στον τυχερό μας αριθμό. Αυτός ο αριθμός, μπορεί να συνδέεται με μία αγαπημένη ημερομηνία, όπως γενέθλια και επέτειο, ή ακόμα και με κάτι «βγαλμένο» από την καθημερινότητα μας, για παράδειγμα τον αριθμό της φανέλας μας στην ομάδα που αγωνιζόμαστε.

Ειδικοί στην αριθμολογία και την αστρολογία, υποστηρίζουν πως οι αριθμοί συνδέονται άρρηκτα με το ωροσκόπιο μας. Υπάρχουν αρκετές πηγές τυχερών αριθμών, αλλά το σίγουρο είναι πως, εκείνη της αστρολογίας ξεχωρίζει!

Κι όμως, ίσως είναι η τυχερή σου μέρα!

Για να βρούμε το κατάλληλο ταίρι, δεν αρκεί να υπάρχει μόνο αστρολογική συμβατότητα, αλλά πρέπει και να «ψάξουμε» τις τυχερές μας μέρες! Κάθε ζώδιο, ανάλογα με τον ωροσκόπο και τον γενέθλιο χάρτη του, μπορεί να είναι συγκεκριμένες μέρες πιο τυχερό, με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Σε ποιες μέρες, λοιπόν, η τύχη μας χαμογελάει, και ποιος είναι ο τυχερός αριθμός μας με βάση τον αστερισμό μας;

Κριός: 9, 45, 54

Το παιδί του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός με την «αθώα» γοητεία του, προσκαλεί την τύχη στο πλευρό του. Ο κυρίαρχος πλανήτης του Κριού είναι ο Άρης, που συνδέεται με τον αριθμό 5, και η κάρτα Ταρώ τους είναι ο Αυτοκράτορας, δηλαδή ο αριθμός 4. Επομένως, οι τυχεροί του αριθμοί είναι το 45 και το 54 – ακόμα και το συνολικό τους άθροισμα, ο αριθμός 9. Έχοντας αυτό κατά νου, οι τυχερές μέρες του Κριού, είναι η τέταρτη και η πέμπτη μέρα της εβδομάδας.

Ταύρος: 2, 12, 35

Οι ξεροκέφαλοι Ταύροι, βαδίζουν με το σκεπτικό της χελώνας στην ιστορία του Αισώπου. Με λίγα λόγια, πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται να βιαστούν, για να φτάσουν στην τερματική γραμμή, κάτι που, κακά τα ψέματα, ορισμένες φορές θέλει πολλή τύχη! Ο αριθμός 7, αντιπροσωπεύει τον κυρίαρχο πλανήτη τους, την Αφροδίτη. Το Ταρώ τους τοποθετείται στο νούμερο 5, τον Ιεροφάντη, που επίσης κυβερνάται από την Αφροδίτη. Αν τα προσθέσουμε, προκύπτει ο αριθμός 12, και αν τα αφαιρέσουμε το 2. Το γινόμενο 35 δημιουργείται επίσης, αν πολλαπλασιάσουμε το 7 με το 5. Οι πιο τυχερές μέρες του ταύρου είναι η 2η και η 22η Ιουλίου.

Δίδυμος: 22, 66, 88

Η αναποφάσιστη φύση ενός Διδύμου σημαίνει ότι θα μπουν στον πειρασμό να στοιχηματίσουν και να παίξουν τυχερά παιχνίδια. Στα Ταρώ, η κάρτα τους είναι οι Εραστές, που έχουν τον αριθμό 6. Κυβερνούνται από τον πλανήτη Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, που φέρει τον αριθμό 8: Δίδυμοι – άρα διπλασιασμός! Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούνται τα νούμερα 66, 88 ως τυχεροί αριθμοί τους , και από την αφαίρεση αυτών, το 22 – ο αριθμός δώρο των Διδύμων. Οι τυχερές τους μέρες είναι επίσης ζευγάρι, όπως εκείνοι: Τετάρτη και Πέμπτη.

Καρκίνος: 7, 9, 63

Οι Καρκίνοι χαρακτηρίζονται ως οι μυστικοπαθείς του ζωδιακού. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι κυβερνώνται από τη Σελήνη. Προτιμούν τη νύχτα και τις σκιές, παρά το έντονο φως του μεσημεριού – κάνοντας τη νύχτα, την πιο τυχερή τους ώρα! Στο Ταρώ, είναι η κάρτα του Άρματος. Ο αριθμός της Σελήνης και του Άρματος είναι 9 και 7, αντίστοιχα, τους οποίους και πολλαπλασιάζουμε για να βρούμε τον τυχερό αριθμό 63.

Λέων: 48, 68, 86

Περήφανοι και ηγετικοί, οι Λέοντες είναι γεννημένοι νικητές και δεν αντέχουν να χάνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η κάρτα Ταρώ τους Major Arcana σημαίνει Δύναμη και σχετίζεται με τον αριθμό 8. Ο κυβερνήτης τους είναι ο ίδιος ο Ήλιος, σε όλο του το μεγαλείο, που συνδέεται με τον αριθμό 6. Ο Λέων είναι ένα μεγάλο ζώδιο, οπότε οι μεγάλοι αριθμοί 68/86, του ταιριάζουν γάντι. Κάθε μέρα είναι τυχερή για εκείνον, άρα Λέοντες της παρέας αδράξτε την κάθε μέρα σας!

Παρθένος: 72, 89, 98

Η οργανωμένη και λογική φύση ενός Παρθένου, τον κάνει να θέλει να είναι όλα σε τάξη και να μην βασίζεται στην τύχη. Γι’ αυτό ακριβώς, η κάρτα Ταρώ τους είναι ο προσεκτικός Ερημίτης, ο αριθμός 9. Οι πλανητικές επιρροές του προέρχονται από τον Ερμή, που συνδέεται με τον αριθμό 8. Οι Παρθένοι πάνε μπροστά με τους τυχερούς αριθμούς 98, 89 καθώς επίσης και με το 72, ως πολλαπλάσιο. Τέλος, η Τετάρτη είναι η τυχερή τους μέρα.

Ζυγός: 7, 11, 77

Οι τυχεροί αριθμοί είναι η σωτήρια χάρη του αναποφάσιστου Ζυγού. Δεν κολλάνε με αποφάσεις και απλώς ακολουθούν τη ροή. Ο πλανήτης της Αφροδίτης, είναι ο κυβερνήτης του, με τον τυχερό αριθμό 7, και τη Δικαιοσύνη, 11, να είναι η κάρτα Ταρώ τους. Η πιο τυχερή μέρα του είναι η 14η Ιουλίου.

Σκορπιός: 10, 13, 100

Η τυχερή του μέρα είναι η Τρίτη και ένας από τους αριθμούς του το 13… Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα! Ο Σκορπιός είναι ένα αρκετά μυστηριώδες και δυνατό ζώδιο, που αντλεί την ενέργεια του, από την κάρτα Ταρώ του θανάτου! Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο πλανήτης νάνος, Πλούτωνας, ο οποίος δεν έχει αριθμό, άρα υποθέτουμε πως είναι το 0. Έτσι προκύπτουν και οι συνδυασμοί 10 και 100.

Τοξότης: 4, 14, 56

Οι παιχνιδιάρηδες Τοξότες κυβερνούνται από τον Δία, τον πέμπτο πιο κοντινό πλανήτη στον Ήλιο, άρα και τυχερή τους μέρα είναι η Πέμπτη. Ο αριθμός του Δία είναι το 4, και της κάρτας Ταρώ, Εγκράτεια, το 14. Το 56 προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό των δύο παραπάνω, και αποτελεί το δυνατό τους νούμερο!

Αιγόκερως: 5, 18, 45

Οι Αιγόκεροι αγαπούν τη μυρωδιά του χρήματος. Πόσο μάλλον όταν μπορούν να κερδίζουν, αξιοποιώντας τις δυνάμεις της κάρτας Ταρώ τους, του Διαβόλου με νούμερο 15, και του πλανητικού κυβερνήτη τους, του σταθερού Κρόνου, που συνδέεται με τον αριθμό 3. Οι τυχερές τους μέρες είναι είναι η 9η και 13η και τελικοί, μετά τις πράξεις, αριθμοί είναι το 5, το 18 και το 45.

Υδροχόος: 1, 11, 17

Ο εγωκεντρικός Υδροχόος πρέπει να είναι προσεκτικός – δεν μπορεί να κερδίζει κάθε μέρα, γι’ αυτό θα πρέπει να δοκιμάσει την τύχη του το Σαββατοκύριακο, με τις τυχερές του μέρες να είναι το Σάββατο και η Κυριακή. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης-κυβερνήτης τους, με αριθμό 1 και κάρτα Ταρώ η Major Arcana, η οποία σχετίζεται με το 8. Αν αφαιρέσουμε το 1 από το 8, προκύπτει το 7, και οι μπόνους συνδυασμοί του 11 και 17.

Ιχθύς: 16, 20, 36

Ένα στοργικό και ρομαντικό ζώδιο, με ιδιαίτερα υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, οι Ιχθύες χαρακτηρίζονται από τα πιο τυχερά ζώδια, ειδικά τις Δευτέρες! Στα Ταρώ, η Σελήνη αντιπροσωπεύει την εικόνα του, με τον αριθμό 18, ενώ ο πλανήτης Ποσειδώνας, με αριθμό 2, ελέγχει τις ορμές του. Αν τα προσθέσουμε κάνουμε το 20, αν τα αφαιρέσουμε το 16 και αν τα πολλαπλασιάσουμε το γινόμενο 36.

Πηγή: www.rsvplive.ie

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις