Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Βρετανία: Η υπερχείλιση του Τάμεση από τις σφοδρές βροχοπτώσεις απειλεί με πλημμύρα το σπίτι του Τζορτζ Κλούνεϊ και άλλων σταρ

Βρετανία: Η υπερχείλιση του Τάμεση από τις σφοδρές βροχοπτώσεις απειλεί με πλημμύρα το σπίτι του Τζορτζ Κλούνεϊ και άλλων σταρ

Η κακοκαιρία που χτυπάει την Βρετανία και έχει προκαλέσει σφοδρές βροχοπτώσεις απειλεί με πλημμύρα την έπαυλη του Τζορτζ Κλούνεϊ στο Λονδίνο. Η πανάκριβη βίλα του Αμερικανού σταρ του Χόλιγουντ και της συζύγου του Αμάλ Αλαμουντίν βρίσκεται σε ένα νησί καταμεσής του Τάμεση, ο οποίος έχει υπερχειλίσει και τα νερά του είναι σχεδόν μια ανάσα από το σπίτι των Κλούνεϊ.

Η κακοκαιρία που σαρώνει την Βρετανία, απειλεί με πλημμύρα και τις επαύλεις άλλων σταρ του κινηματογράφου, που έχουν σπίτια στον Τάμεση, όπως ανέφερε η DailyMail. Όσο για τον Κλούνεϊ, το βρετανικό έντυπο ανέφερε ότι ήδη τα νερά έχουν φτάσει στους κήπους της οικίας του.

Το σπίτι του διάσημου ζευγαριού, αξίας 12 εκατ. λιρών, βρίσκεται σε μια περιοχή της Βρετανίας, διαβόητη για πλημμύρες, αν και η έπαυλή του Κλούνεϊ είναι υπερυψωμένη και βρίσκεται πάνω από τους κήπους που την περιτριγυρίζουν.

Οι περιοχές στο Μπέρκσαϊρ και το Όξφορντσαϊρ έχουν χτυπηθεί από πλημμύρες. Οι περιοχές αυτές βρίσκονται στον Τάμεση. Εκεί έχουν βίλες πολλοί πλούσιοι, αλλά και πολλοί διάσημοι σταρ της μεγάλης οθόνης, όπως ο Τζορζ Κλούνεϊ και οι Βρετανοί ηθοποιοί, Ρίκι Ζερβέ και Ράσελ Μπραντ, που ζουν τελευταία με τον φόβο της εισβολής των αφρισμένων νερών του ποταμού της Βρετανίας στα πανάκριβα σπίτια τους.

Ήδη κάποιες από τις επαύλεις επωνύμων που ζουν στην περιοχή πλημμύρισαν. Ανάμεσά τους το σπίτι της Ντέμπι ΜακΓκι, χήρας του διάσημου μάγου, Πολ Ντάνιελς.

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Βρετανίας έχει εκδώσει ήδη περίπου 15 προειδοποιήσεις για πλημμύρες κατά μήκος του Τάμεση και ζητάει από τους κατοίκους που ζουν στις περιοχές αυτές να είναι σε συναγερμό και να είναι προετοιμασμένοι για όλα.

Η… κατάρα του Κλούνεϊ με τις πλημμύρες

Το απίστευτο είναι ότι τον Κλούνεϊ κυνηγάει μια κατάρα με τις πλημμύρες. Το 2021 κινδύνευσε από πλημμύρες το σπίτι που έχει ο ηθοποιός στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Το κακό είχε και συνέχεια, καθώς ο Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ είχε αγοράσει το κτήμα «Ντομέν ντι Καναντέλ» στην περιοχή Μπρινιόλ στην Γαλλία. Το κτήμα του κινδύνευσε από τις μεγάλες πλημμύρες που χτύπησαν την περιοχή πριν λίγο καιρό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις