Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χρήστος Χολίδης: Έχω απορρίψει τραγούδια που μετά είπαν ο Πλούταρχος και ο Βέρτης

Χρήστος Χολίδης: Έχω απορρίψει τραγούδια που μετά είπαν ο Πλούταρχος και ο Βέρτης

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Χρήστος Χολίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για το καινούργιο του τραγούδι «Στα πατώματα», για την τηλεόραση, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός… γάμου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Στα πατώματα» το οποίο όπως λέει είναι από το 2019, ωστόσο αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν τώρα.

Σε ό,τι αφορά την τηλεόραση και αν έχει λάβει κάποια πρόταση απαντά πως του είχε προταθεί ένα πρότζεκτ παλαιότερα, ωστόσο δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

«Είναι τελείως διαφορετικό να είσαι τραγουδιστής και να γίνεις παρουσιαστής», προσθέτει ο Χρήστος Χολίδης και δηλώνει πως θα ήθελε να λέει τις ειδήσεις.

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πως έχει απορρίψει τραγούδια που μετά ερμήνευσαν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Γιαννιάς και ένα κομμάτι του Νίκου Βέρτη.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, αναφέρει πως όσες σχέσεις του είχαν βρεθεί στο φως της δημοσιότητας, πιεζόταν πάρα πολύ. «Έχει δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις μου η δημοσιότητα. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω» προσθέτει.

Τέλος, ο Χρήστος Χολίδης αποκαλύπτει πως είναι μέσα στα πλάνα του η δημιουργία οικογένειας και ο γάμος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις