Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 1 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 κα ιτην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και τον 10 οίκο σου προκαλεί ανατροπές! Πολλά από αυτά που θα συμφωνήσεις το πρώτο τριήμερο της εβδομάδας, το πιθανότερο είναι πως δεν θα ισχύουν ή θα χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο συμπεριφοράς και μεταχείρισης. Δεν θα εισπράξεις αυτά που αξίζεις και θα δουλέψεις για να πετύχεις κάποιον άλλο στόχο, που μέχρι τώρα δεν είχες στα σχέδιά σου. Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, θα επανεξετάσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει σε κάποιους τομείς της ζωής σου και θα προχωρήσεις γρήγορα να βελτιώσεις κάποια πράγματα. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου θα έχεις αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

ΤΑΥΡΟΣ
Με το Άρη στο Ζυγό, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία, στο σπίτι ή στο οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Πολλές είναι οι σκέψεις και τα θέματα που αυτές τις μέρες θα σε προβληματίσουν, με αποφάσεις τις οποίες άλλες βιάζεσαι να βάλεις σε εφαρμογή και άλλες όχι. Κάποιες ικανοποιήσεις παίρνεις από το άμεσο περιβάλλον σου, που αποφασίζει ξαφνικά να σου κάνει τα χατίρια. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σου ανθρώπους, προσπάθησε να τα λύσεις όλα και να φέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περίμενες και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις