Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ζώδια 22 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 22/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Θετική ημέρα η σημερινή, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο. Ήρθε η ώρα για σένα να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου στην εργασία! Θα είσαι σε θέση έτσι να κάνεις τη δουλειά σου με πραγματική απόλαυση ή να εκτελέσεις τις ευθύνες που έχεις αναλάβει ευχάριστα και εύκολα. Η διατήρηση της ηρεμίας σου είναι μία από τις σοφότερες αποφάσεις για την ημέρα αυτή αλλά δεν θα πρέπει να χαλαρώσεις εντελώς.

ΚΡΙΟΣ
Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου κατά την εξέλιξη της μέρας γιατί μπορεί να αποτελέσει την Αχίλλειο πτέρνα σου. Η ζήλια και η απληστία δεν δικαιολογούνται… Μην ξύνεις παλιές πληγές και μη γίνεσαι εριστική, γιατί εσύ θα χάσεις. Χειρίσου τις προσωπικές ή επαγγελματικές σου συνομιλίες με τακτ, με το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύς.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ευερέθιστη, νευρική και επιθετική σήμερα και αυτό θα σε συνοδεύσει σε τη διάρκεια της μέρας με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον 9ο οίκο σου. Προσοχή γιατί μπορεί να βλάψεις σημαντικές σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές.Τα οικονομικά σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου, εάν ήσουν συνετή στη διαχείριση…

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις