Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

8+1 θρίλερ στο Ertflix που δεν πρέπει να χάσετε τον Ιανουάριο

8+1 θρίλερ στο Ertflix που δεν πρέπει να χάσετε τον Ιανουάριο

Παρέλαση πολλών αστέρων στη μικρή οθόνη. Τα εορταστικά δώρα… συνεχίζονται από το ERTFLIX που λίγες ημέρες μετά το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ενισχύει το περιεχόμενό του με νέες σειρές αλλά και σημαντικές ταινίες.

Δείτε 9 θρίλερ που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στο Ertflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Το ξέρουν όλοι

H Λάουρα ζει μόνιμα με τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά στο Μπουένος Αϊρες. Όταν επιστρέφουν μαζί στο χωριό της στην Ισπανία για μια οικογενειακή γιορτή, ένα απροσδόκητο γεγονός αλλάζει την πορεία της ζωής τους. Όλα κυλούν ομαλά μέχρι τη στιγμή που στο γλέντι του γάμου κόβεται το ρεύμα και η κόρη της εξαφανίζεται.
Κάποιος απήγαγε την κόρη της. Ποιος και γιατί;

Η οικογένεια, οι δεσμοί της και οι ηθικές επιλογές βρίσκονται στην καρδιά της πλοκής. Ένα κοινωνικό-ψυχολογικό δράμα με έντονο το στοιχείου του μυστηρίου. Η ταινία είναι εξ ολοκλήρου γυρισμένη στην Ιβηρική Χερσόνησο.
Η ταινία ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών.

Πρωταγωνιστούν: Penelope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darin.
Σκηνοθεσία: Asghar Farhadi.

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές

Στο τριήμερο ταξίδι του στην Ευρώπη, το διάσημο Όριαν Εξπρές σταματά ξαφνικά. Η γραμμή έχει μπλοκαριστεί από χιονοστιβάδες. Ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό ξυπνάει από ένα δυνατό βογγητό από τη διπλανή καμπίνα και το επόμενο πρωί ένας άνδρας βρίσκεται νεκρός, μαχαιρωμένος επανειλημμένα. Ο δολοφόνος βρίσκεται ακόμα στο τρένο, παγιδευμένος από το χιόνι…

Πρωταγωνιστούν: Άλμπερτ Φίνεϊ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Λορίν Μπακόλ, Σον Κόνερι, Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, Άντονι Πέρκινς.
Σκηνοθεσία: Σίντνεϊ Λουμέτ.

Έγκλημα στο Νείλο

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Ηρακλή Πουαρό σε μια πολυτελή κρουαζιέρα στο Νείλο, μία όμορφη κληρονόμος βρίσκεται δολοφονημένη εν πλω. Θα καταφέρει ο Πουαρό να βρει τον δολοφόνο πριν το τέλος του ταξιδιού.

Πρωταγωνιστούν: Πίτερ Ουστίνοφ, Μία Φάροου, Μπέτι Ντέιβις, Μάγκι Σμιθ, Άντζελα Λάνσμπερι, Ολίβια Χάσσεϊ, Ντέιβιντ Νίβεν, Τζέιν Μπίρκιν.
Σκηνοθεσία: Τζον Γκιλέρμιν.

8 Γυναίκες

Ένας πλούσιος βιομήχανος βρίσκεται δολοφονημένος στο σπίτι του, ενώ η οικογένειά του συγκεντρώνεται για τις γιορτές. Το σπίτι είναι απομονωμένο μέσα σε χιονοθύελλα και οι τηλεφωνικές γραμμές έχουν κοπεί. Οκτώ γυναίκες είναι οι πιθανές δολοφόνοι του: Η υπολογιστική σύζυγός του, οι δύο άτακτες κόρες του, η ανακατώστρα πεθερά του, η νευρωτική κουνιάδα του, η σέξι αδελφή του, η πιστή οικογενειακή μαγείρισσα και η νέα καμαριέρα. Κάθε γυναίκα είναι ύποπτη. Κάθε μία έχει ένα κίνητρο. Όμορφες, θυελλώδεις, έξυπνες, αισθησιακές και επικίνδυνες… Μία από αυτές είναι ένοχη.

Πρωταγωνιστούν: Κατρίν Ντενέβ, Ιζαμπέλ Υπέρ, Εμανουέλ Μπεάρ, Φανί Αρντάν.
Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν.

Δεν ήσουν ποτέ εδώ

Ο Τζο είναι ένας πληρωμένος εκτελεστής, ο οποίος αναλαμβάνει την υπόθεση της εξόντωσης των απαγωγέων της Νίνα, ενός ανήλικου κοριτσιού που πέφτει θύμα εμπορίας, με κύριο στόχο την σεξουαλική της εκμετάλλευση. Στο δρόμο προς τον εντοπισμό της, o Τζο θα βρεθεί αντιμέτωπος, όχι μόνο με τους επικίνδυνους διακινητές του μικρού κοριτσιού, αλλά και με τις ψυχολογικές του αναζητήσεις, οι οποίες έχουν την βάση τους στα δύσκολα βιώματα που είχε και ο ίδιος ως παιδί…”.

Πρωταγωνιστούν: Joaquin Phoenix, Judith Roberts, Ekaterina Samsonov, Alex Manette.
Σκηνοθεσία: Lynne Ramsay.

Ο εξαφανισμένος φάκελος

Ο Ντάνυ, έφηβος γιος της οικογένειας Αρνώ, εξαφανίζεται. Ο Φρανσουά Βισκόντι (Βενσάν Κασέλ), ένας έμπειρος μα καταπονημένος ντετέκτιβ της αστυνομίας, αναλαμβάνει την υπόθεση και ξεκινά τις έρευνες για τον αγνοούμενο νεαρό, όμως ταυτόχρονα μοιάζει απρόθυμος να ασχοληθεί με τον δικό του 16χρονο γιο, Ντενί.

Ο Γιαν Μπελαίλ (Ρομέν Ντιρίς), πρώην καθηγητής του Ντάνυ, όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση, δείχνει έντονο ενδιαφέρον και προσφέρεται να συνεισφέρει στις έρευνες της αστυνομίας. Όμως, καθώς η υπόθεση οδηγείται προς μια λύση, τίποτα δεν είναι όπως μοιάζει…

Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντιρίς, Σαντρίν Κιμπερλέν.
Σκηνοθεσία: Ερίκ Ζονκά.

Τετάρτη 4:45

Αθήνα, χειμώνας 2010. Ο Στέλιος Δημητρακόπουλος έχει τριάντα δυο ώρες προθεσμία για να εξοφλήσει το χρέος του, αλλιώς θα χάσει τα πάντα. Από το τζαζ μπαρ που διατηρεί με κόπο, μέχρι την ίδια του την οικογένεια! Όταν ο Ρουμάνος γκάνγκστερ, ο οποίος του δάνεισε χρήματα, γίνεται υπερβολικά πιεστικός, ο Στέλιος αναγκάζεται να αναλάβει διάφορα παράνομα θελήματα.

Στο μεταξύ, ενόσω η σύζυγός του σκέφτεται σοβαρά να τον εγκαταλείψει, ο χρόνος κυλά σαν νερό. Οι ώρες τρέχουν και η Τετάρτη 4:45 πλησιάζει…

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας, Δημήτρης Τζουμάκης, Αδάμ Μπουσδούκος, Γιώργος Συμεωνίδης, Μίμι Μπρανέσκου, Μαρία Ναυπλιώτου.
Σκηνοθεσία: Αλέξης Αλεξίου.

Ο ένοχος

Ο Άσγκερ Χολμ, αστυνομικός, τηλεφωνητής στα επείγοντα περιστατικά της Άμεσης Δράσης, απαντάει το ένα μετά το άλλο τηλεφωνήματα ρουτίνας και κλήσεις σε βοήθεια σε μια βάρδια που μοιάζει τυπική. Μέχρι που η κλήση μιας γυναίκας που πιθανά έχει απαχθεί θα δώσει στη βραδιά μια αναπάντεχη τροπή αποκαλύπτοντας ένα έγκλημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζε αρχικά. Μαζί θα φέρει στην επιφάνεια τα δικά του τραύματα.

Γυρισμένο αποκλειστικά στους χώρους ενός κέντρου της Άμεσης Δράσης και με όπλο ένα ευφυές σενάριο και μια μοναδική σε σύλληψη ιδέα, Ο Ένοχος συνιστά μια ξεχωριστή, γεμάτη ανατροπές και σασπένς καθηλωτική δημιουργία που απέσπασε 38 βραβεία σε 43 συνολικά συμμετοχές, μεταξύ αυτών και το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αλλά και το βραβείο Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας για τον πρωταγωνιστή Γιάκομπ Σέντεργκρεν.

Πρωταγωνιστούν: Jakob Cedergen, Jessica Dinnage, Omar Shargawi.
Σκηνοθεσία: Gustav Möller.

Ο συγγραφέας

Ένα αγωνιώδες θρίλερ από τη Γαλλία με τον σταρ Πιέρ Νινέ σε ρόλο μυστηριώδους συγγραφέα. Κάτι κρύβει. Όμως δεν είναι ο μόνος που το ξέρει. Ο Ματιέ (Πιερ Νινέ) είναι ένας νεαρός επίδοξος συγγραφέας, που όσο αναζητά την έμπνευση κάνει περιστασιακές δουλειές. Καθώς οι ιδέες του έχουν στερέψει, όταν βρει μια ενδιαφέρουσα ιστορία που κάποιος άλλος έχει γράψει, την οικειοποιείται αμέσως, τη δημοσιεύει ως δική του και εκτοξεύεται στην συγγραφική διασημότητα.

Ο Ματιέ παντρεύεται την γοητευτική Αλίς (Αν Ζιραρντό) και περνάει τον περισσότερο χρόνο στην παραθαλάσσια βίλα των γονιών της στην Côte d’ Azur ψάχνοντας το θέμα του επόμενου βιβλίου του. Όμως κάποιος γνωρίζει τι έχει συμβεί. Ένα αγωνιώδες θρίλερ γυρισμένο στο Παρίσι και την Côte d’Αzur με τον πλέον ανερχόμενο νεαρό Γάλλο σταρ Πιερ Νινέ («Yves Saint Laurent», Francois Ozon’s «Franz»).

Πρωταγωνιστούν: Pierre Nine, André Marcon, Valeria Cavalli.
Σκηνοθεσία: Γιαν Γκοζάλ.

Δείτε όλες τις διαθέσιμες ταινίες στο Ertflix.

Media Τελευταίες ειδήσεις